Haberler

Muhammed Bin Selman, Suudi Arabistan Futboluna 340 Milyon Dolarlık Yardım Yaptı

Güncelleme:

Suudi Arabistan'ın veliaht prensi Muhammed bin Selman, ülkesindeki futbol kulüplerinin tam 340 milyon dolarlık dış borcunu ödeme kararı aldı.

Dünya futbolundaki ekonomik sıkıntıların gün geçtikçe büyüdüğü bir dönemde Suudi Arabistan'dan flaş bir haber geldi.

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu ve Spor Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda veliaht prens Muhammed bin Selman'ın ülkedeki futbol kulüplerinin tam 340 milyon dolarlık dış borcunu ödeme kararı aldığı belirtildi.

SUUDİ ARABİSTAN'DA BAZI TAKIMLARIN CİDDİ FİNANSAL PROBLEMLERİ VAR

Açıklamada Suudi Arabistan'daki bazı kulüplerin ciddi finansal problemlerle boğuştuğu ve bu doğrultuda bir müdahaleye gereksinim duyulduğunun altı çizildi.

Al Ittihad kulübü başkanı Nawaf Al-Muqairn ise veliaht prensin bu girişimini memnuniyetle karşılarken "Bu adım, spor kulüplerinin hedeflerine ulaşmasına önemli bir katkı sağlayacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Muhammed Bin Selman Suudi Arabistan Futbol Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

sami derin:

filistine 1 dolar vermez adi amerikan finosu gavurdan beter satılmış kallesler

22
1
yanıtYanıtla
ASLI:

GENELDE ARAPLARRI SEVMEM AMA BU ADAM FARKLI. MODERN VE ACIK GORUSLU BIRINE BENZIYOR. YAPTIGI REFORMLAR IYI FAKAT YETERSIZ SAUDI ARABISTANIN YASANA BILIR BIYER OLMASI ICIN COK DAHA FAZLA REFORMA IHTIYACI VAR. HADI MEDENI PRENS SANA GUVENIYORUM.

2
20
yanıtYanıtla
Medeniyet İslamdır:

Amerikan kölesi olup gerici diye adlandırdığınız Müslümanlardan uzak duran bu adam medeni yani . . . Tüküreyim sizin medeniyet anlayışınıza İslam düşmanlığını medeniyet görün siz emperyalistler

yanıt1
yanıt1
Kartal:

Petrolda bitiyor bakalim ne yapacaksiniz bundan sonra şu araplar kadar miskin tembel insan gelmemistir dunyaya..elin hirisristiyanina vereceginize o parayi fakir arap halkina yardim et selman efendi

5
1
yanıtYanıtla
mehmet:

para aklama işi var kesinlikle. . . ya da bi yere para aktarma. .

3
2
yanıtYanıtla
zion:

tarih yazar, osmanlıya ihanet edip ingilizle birlik olan döneklere itibar edilmemeli . mahmut abbas bile filistinlileri katleden peresin cenazesinde ağlamadı mı sözde ermeni soykırımı için hatıra pul bastırmadımı ve en önemlisi biz hep en büyük tepkiyi yıllarca verirken onlar daha kıbrısı devlet olark tanımadılar. Araplar bizim dostumuz değiller olmadılar ve biz artık şu ümmetçiliği terketmeliyiz. TÜRKÜN KENDİNDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR.

4
0
yanıtYanıtla
TTTT:

YÜRÜ BE SALAH BE YÜRÜ BE

1
1
yanıtYanıtla
zion:

Türk düşmanı abd yalaklarının sonu yakın, yeni nesil yakıt ve enerji sonrası hepsi medine fukarası olacak cahiller sürüsü,

1
1
yanıtYanıtla
xxa:

gebermemiş demekki bu it

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title