Haberler

Muhafazakar Kesimin Yeni Gözdesi Kapadokya

Güncelleme:

Benzersiz coğrafyasıyla ziyaretçilerini büyüleyen Kapadokya, gezginlerin gitmek istediği ilk rotalardan birini oluşturuyor.

Muhteşem doğası, eşsiz güzellikteki peribacaları ve yer altı şehirleriyle misafirlerine birbirinden keyifli anlar yaşatan Kapadokya, muhafazakar kesimin de tatil tercihinde ilk sırada yer alıyor.

Kapadokya, Ürgüp, Göreme, Ortahisar, Uçhisar ve Avanos gibi tarihi değerlere sahip bölgeleriyle dikkat çeken Nevşehir, zengin kültür mozaiğiyle gezginlerin uğrak yeri olmaya devam ediyor. Özellikle son dönemde muhafazakar kesimin yoğun olarak tercih ettiği bölge, birbirinden şık ve kullanışlı otelleriyle de beğeni topluyor.

Yeraltı şehirleri, ilginç peri bacaları, kaya otelleri, etkileyici vadileri ve birbirinden şaşırtıcı aktiviteleriyle yeryüzünün en özel yerlerinden biri olan Kapadokya'nın son dönemde muhafazakar kesim tarafından yoğun olarak tercih edildiğini belirten Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci, balayı çiftlerinin de bu bölgeyi tercih ettiğini aktardı. Özellikle muhafazakar kadınların rahatlığı düşünülerek kurgulanan otellerin bu bölgenin tercih sebebinde önemli kriter olduğunu aktaran Çizmeci, otellerde alkol bulunmamasının, odalarda seccade ve kıble işaretinin bulunmasının ise muhafazakar kesim tarafından beğenildiğini aktardı. Çizmeci, "Misafirlerimiz, muhafazakarotelim markamız ile iletişime geçtiğinde tek bir otel ile sınırlı kalmayıp diğer alternatif otellerimiz hakkında da bilgi alabiliyorlar. Biz otelleri yorumlarken gerçeği yansıtıp otel yönlendirmelerinde daha objektif oluyoruz. Misafirimiz tek telefon ile satış temsilcisi arkadaşlarımızdan neredeyse bütün muhafazakar oteller hakkında detaylı bilgi alabilirler.

Muhafazakar Kesimin Yeni Gözdesi Kapadokya

GİDECEĞİN YERİ SEÇ VE HAREKETE GEÇ!

Muhafazakarotelim'de yer alan birbirinden farklı oteller, Vizyon Turizm'in güvencesiyle başlangıçta ve bitişte dost kalma prensibiyle yürütülüyor. Bilet ve vize işlemleri, otel rezervasyonları, yurt dışından gelen misafirlerin tüm organizasyonları ile konaklama, ulaşım ve rehberlik hizmetleri ile tam bir tur programı sunan Vizyon Turizm, misafirlerine aradıkları tatil fırsatını sunuyor. Vizyon Turizm, 28 yıllık tecrübeye sahip profesyonel kadrosuyla misafirlerini memnun edecek alt yapı ve birikimiyle hizmet vermeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Turizm

Kapadokya Turizm Kadın Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title