Haberler

Muğla: Yatağan Termik Santrali Arıtması, Ağustos'ta Tamamlanacak

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde yaşanan hava kirliliğinden sonra, Yatağan'daki sivil toplum kuruluşları ile Muğla Valisi M. Temel Koçaklar tarafından sorunun çözümü amacıyla geniş katılımlı bir toplantı yapıldı.

Yatağan-Yeniköy Elektrik Üretim A.Ş. (YEÜAŞ) Genel Müdürü Nuri Şereflioğlu'nun düzenlediği yemekli toplantıya, Muğla Valisi M. Temel Koçaklar, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Emniyet Müdürü M. Emin Körpe, Yeniköy Elektrik A.Ş. (YEAŞ) Genel Müdürü Nuri Şerifoğlu, Yatağan Kaymakamı Şehmus Günaydın, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Muğla Çevre İl Müdürü Behlül Şenyürek, İlçe Emniyet Müdürü Halit Altunbaşak, Yatağan İl Genel Meclisi Üyesi Tufan Subay, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum örgütleri temsilcileri, Yatağan Termik Santral İşletme Müdürü Aziz Tığ ve Baca Gazı Arıtma Tesisi Müdürü Ali Rıza Köknal bir araya geldi.

Yemekte konuşan Vali M. Temel Koçaklar, Yatağan'da yaşanan olumsuzluklar nedeniyle sabır isteyerek, "Geçenlerde meydana gelen hava kirliliğinin ardından Yatağan'dan arkadaşlarımız bize geldiler. Uygar biçimde sorunlarını dile getirdiler. Karşılıklı anlayış içinde Yatağan'ın sorunlarını konuştuk. Şimdi de bu yemekte bir araya gelmenin mutluluğu içindeyiz. Bu birlik ve beraberliğimizi sürdürelim. Hiçbir insanın olumsuz koşullarda yaşamasını istemeyiz. Yatağan için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı elinden geleni yapıyor. Arıtma tesisleri tamamlanmak üzere. Ağustos sonu itibariyle elektrik kısıtlamalarını ve hava kirliliğini ortadan kaldıracağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title