Haberler

Muğla Yamaç Paraşütçcüsü Plaja Daldı

Yamaç paraşütçüsü, plaja daldı

Hayati ARIGAN, MUĞLA (DHA) - Denizli'de geçen yıl yaptığı atlayış sonrası çam ağaçlarına takılan Afyonkarahisarlı yamaç paraşütçüsü bu yıl da Fethiye hava şenliklerinde plajda güneşlenenlerin arasına daldı.

Fethiye'de bu yıl 19. Uluslararası Hava Şenlikleri'ne Afyonkarahisar ekibiyle katılan 31 yaşındaki amatör yamaç paraşütçüsü Ozan Ceylan'ın Babadag'dan iki bin metreden yaptığı atlayış Belcekızı plajında bitti. Iniş pistini ayarlayamayan Ceylan plaja iniş yapacağını anlayınca 'çekilin çekilin' diye bağırdı. Plajdakiler panikle sağa sola kaçışırken Ozan Ceylan son anda frenlere var gücüyle asılarak durabildi.

2 yıldır yamaç paraşütü yapan Ozan Ceylan 5 kişilik Afyonkarahisar yamaç paraşütü ekiyle atlayış yaptıklarını belirtti. Ceylan, 5 kişi aynı anda atladık, telsiz bağlantım koptu. İnişte korku heyecan her şeyi hissettim. Yamaç paraşütü sporu benim için bir zehir gibi. Çocukken dedemim şemsiyesiyle ve kollarıma MDF'den kanat yaptırıp ikinci kattan atlardım. Çok yaralandım ama vazgeçmedim. Her türlü uçmayı denedim. Artık uçuyorum ancak inişlerde sorun yaşıyorum dedi.

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde memur olan Ozan Ceylan geçtiğimiz yılda Denizli Pamukkale'de 500 metreden yaptığı atlayış sonrası çam ağaçlarının arasına dalmıştı. Kazayı ufak tefek sıyrıklarla atlatmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Fethiye DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title