Haberler

Muğla: "Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması"

Muğla'nın Bodrum İlçesi Yalıkavak Beldesi'nde düzenlenen "Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması"nda Sevil Uyar birinci oldu.

Muğla'nın Bodrum İlçesi Yalıkavak Beldesi'nde düzenlenen "Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması"nda Sevil Uyar birinci oldu.

Bodrum'un Yalıkavak Beldesi Clup Flipper'de düzenlenen ve 20 yarışmacının katıldığı "Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması"nın jüri üyeliklerini Ali Şen, Yeşim Salkım, Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması Kurucu Başkanı Çevik Suha Alpaylı, Moda Tasarımcısı Perihan Akı, Klüp Flipper Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Bayar, Balızza Yönetim Kurulu Başkanı Rutkay Çakırkaya, İzmir Devlet Opera ve Balesi Solisti Altuğ Dilmaç, Loft-Colins Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şahin Eroğlu, ses sanatçısı Fedon, Sof Mankenlik Ajansı sahibi Şafak Fişek, Onur Air İletişim Direktörü Rauf Gerz, uluslararası top model Ece Gürsel, B.G Mankenlik Ajansı sahibi Başak Gürsoy, Türkiye Mankenler Kraliçesi 2005 birincisi Binnur Gülbey, Mayox Mayoları Genel Müdürü Utkun Karablut, Fashion TV Genel Müdürü Enis Onat, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, N. Uzgan Mankenlik Ajansı sahibi Nilgün Uzgan, uluslararası top model Gökçe Yanardağ, Moda Tasarımcısı Zuhal Yorgancıoğlu ve Jüri Sekreteri İlknur Doğan yaptı.

Erhan Yazıcıoğlu ve Demet Karadeniz'in sunduğu gecede, Fedon ve Yeşim Salkım sahneye çıkarak mini konser verdi. Yarışma sonunda 25 yaşında ve 1 metre 75 santimetre boyundaki Sevil Uyar birinci, 22 yaşında ve 1 metre 78 santimetre boyundaki Amira Dizdar ikinci, 20 yaşında ve 1 metre 78 santimetre boyundaki Selen Soyder üçüncü oldu. 18 yaşında ve 1 metre 82 santimetre boyundaki Gonca Eröner ise Klüp Flipper güzeli seçildi.

İlk 3 dereceye giren yarışmacıların Çin Halk Cumhuriyeti'nde 8-28 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan "Dünya Mankenler Kraliçesi Yarışması" ile 2-28 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan "Miss Bikini Of The Universe" yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title