Haberler

Muğla: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Marmaris Belediyespor, iç transferde Zafer Özkan ile 1 yıllık sözleşme yeniledi.

Marmaris Belediyespor, iç transferde Zafer Özkan ile 1 yıllık sözleşme yeniledi.

Marmaris Belediyesi Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nda düzenlenen imza töreninde açıklamada bulunan Zafer Özkan, 3 yıldır Marmaris Belediyespor'da forma giydiğini belirterek, "Değişik kulüplerden transfer teklifleri geldi. Marmaris Belediyespor'un diğer takımlara göre daha iyi şartlar sağlaması ve bu takımda uzun süre forma giymem nedeniyle kulübümü değiştirmek istemedim" dedi.

Zafer Özkan'ın yuvada kalmasıyla gelecek sezon gol yollarında sıkıntı çekmeyeceklerine inandıklarını belirten Genel Kaptan Bülent Tokaç ise, "Erkan, Adem, Zafer ve Yavuz ile forvet sıkıntımız kalmadı. Zafer klasman maçlarında çok gol kaçırmasına rağmen bizim gözbebeğimiz. Sanıyorum onun açısından çok farklı 1 yıl olacak. Gol yolunda Zafer'e daha iyi paslar gelecek. O da önümüzdeki sezon atacağı gollerle gol krallığında iddialı olacaktır" diye konuştu.

Siyah-beyazlı takımın 28 Haziran tarihinde toplanacağını kaydeden Tokaç, 29 Haziran'da yapılacak sağlık testinin ardından 30 Haziran'da Eğirdir'de kampa başlayacaklarını açıkladı.

Öte yandan Marmaris kamp sonrası hazırlık maçlarını ise Bolu'da yapacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title