Haberler

Muğla: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Muğlaspor'da yeni sezon hazırlıkları başladı.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Muğlaspor'da yeni sezon hazırlıkları başladı.

Yeni sezon öncesi değerlendirme toplantısı yapan teknik direktör Zeki Çakır, yeni transferler ve kamp çalışmaları hakkında bilgi verdi. Takımı sıfırdan kurduğunu belirten Zeki Çakır, "Sezon öncesi çalışmalara bugünden itibaren çift idmanla başladık. Isparta kampına kadar devam edecek olan çalışmalar sonrasında 10 günlük bir kamp sonrasında ikinci bir kamp çalışması planlıyoruz. Kamp döneminde 10 hazırlık maçı yapacağız. Tesislerimizde ise alt yapının bize tavsiye ettiği futbolcuları da görme imkanı bulmaya çalışacağız. İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Futbolcularım belli bir kariyer sahibi olmuş futbolculardır. Geçmiş döneme nazaran bu sezon yeni bir ekip oluşturduk" dedi.

Yapılan açıklamaların lafta kalmasını istemediğini ve icraat yapılacağını belirten Çakır, "İlk etapta centilmence mücadele eden, koşan, keyif veren futbol takımı oluşturmayı planladım. Bu yeni dönem için iyi futbol istiyorum. Yeni bir takım oluştu. Artık zamana ihtiyacımız var. Bu uyum süresinde en kısa zamanda takımı rayına oturmayı sağlayacağım" dedi.

Profesyonel takıma bu sezon için altyapıdan girebilecek futbolcu göremediğini belirten Çakır, "Şu anda elimizde altyapıdan fazla futbolcu yok ama değerlendirilmesi gereken gençlerimiz var. Onun için altyapı ile organizasyonlar yapmak gerekmekte. Şu anda sıfır iskelet ile yola çıkıyoruz. Altyapı bize bağlı olacak. Biz, A takımda nasıl bir çalışma içerisindeysek, altyapı da bize ayak uydurmaya gayret gösterecek. Sık sık altyapı gençlerimizi değerlendirmeye alacağız ve önümüzdeki yıllarda transferleri dışardan değil, altyapımızdan çıkarmayı hedefleyerek temelin çökmesine izin vermemek istiyoruz" dedi.

Toplantıda yeni sezon için yapılan transferler hakkında bilgi veren Muğlaspor Transfer Komitesi Üyesi Oral Tütüncüoğlu, "Muğlaspor'un maddi yapısına uygun futbolcular aldık. Eğridir kampına kadar transfer olayını bitirmek istiyoruz. Şu ana kadar dış transferlerde Olcay, Nevzat, Sinan, Hüseyin, Başar, Mehmet, Kemal, Cumali ve Koray'ı transfer ettik. İç transferlerde ise sözleşmesi yenilenen Fatih, Sinan, Rasim, Görkem ve Hayati ile anlaştık. Muğla'nın bu dönem iyi bir sezon geçirmesi için çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title