Haberler

Muğla TOBB'dan Muğla'ya Fen Lisesi

TOBB'dan Muğla'ya Fen LisesiTÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) '81 İlde 81 Eğitim Kurumu' projesi kapsamında, Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'ye yaptıracağı Fen Lisesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

TOBB'dan Muğla'ya Fen Lisesi

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) '81 İlde 81 Eğitim Kurumu' projesi kapsamında, Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'ye yaptıracağı Fen Lisesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'nin Yeniköy Mahallesi'nde TOBB'un "81 İlde 81 Eğitim Kurumu" projesi kapsamında, 90 dönümlük eğitim kampusu alanında yaptıracağı Fen Lisesi için temel atma töreni düzenlendi. Muğla Valisi Esengül Civelek, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Menteşe Belediye Başkanı CHP'li Bahattin Gümüş, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, daire müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, öğrenciler ile çok sayıda davetli törene katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından etkinliğin açılış konuşmasını Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş yaptı. Başkan Karakuş, proje protokolünün 2015 yılının Ekim ayında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla hizmet binalarında imzaladıklarını hatırlatarak, "Bugün ise, okulumuzun ilk harcını atıyoruz. Gururluyuz, mutluyuz, heyecanlıyız. Çünkü geleceğe yapılan yatırımların başını eğitim ve eğitim kurumları çekiyor. En iyi yatırımın insana yapılan yatırım olduğu gerçeğinden baktığımızda, eğitim ve eğitim kurumlarımızla; insanımız kazanıyor, şehrimiz kazanıyor, ülkemiz kazanıyor. Öğrenme durduğu zaman gelişim de durur. Günümüzün en büyük sermayesi, eğitimli insanlardır. Bugün burada temelini attığımız okulumuzdan mezun olacak gençlerimiz de ailelerine, şehirlerine ve ülkelerine hayırlı, yararlı hizmetler yapacaklardır. Gençlerimize bu yöndeki inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, TOBB Fen Lisesi'nin ilimize, ülkemize ve Türk milli eğitimine hayırlar getirmesini umut eder, ülkesine yararlı, milletine bağlı, manevi gücü yüksek, çalışkan ve üreten gençler yetiştirmesine öncülük etmesini dilerim" dedi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu iseş "Bir yıl sonra buranın açılışını yapacağız. Eğitime yapılan yatırımdan zarar etmezsiniz. Siz, ülkeniz ve şehriniz kazanır" diye konuştu. Konuşmaların ardından Muğlaspor Başkanı Haluk Beyimoğlu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na isminin yazılı olduğu 48 numaralı forma hediye etti. Hediye takdiminin ardından Hisarcıklıoğlu, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte temel atma töreni için butona bastı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeniköy Menteşe Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title