Haberler

Muğla Sahillerinde Bayram Hareketliliği

Kurban Bayramı tatilini Muğla'nın ilçelerinde geçiren turistler, sahillerde ve caddelerde yoğunluğa neden oldu.

Kurban Bayramı tatilini Güney Ege sahillerinde geçiren yerli ve yabancı turistler, plajlara akın etti. Tatilciler Akyaka, Bodrum ve Marmaris'teki plajlarda denize girip, güneşlendi.

Muğla ve ilçelerindeki sahiller, sıcağın bunaltıcı etkisinden kurtulmaya çalışanlar ve eğlenmek isteyenlerin tercihleri arasında yer aldı.

Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi'nde turistler halk plajında güneşin ve denizin keyfini çıkardı. Bazı tatilciler denize girmeyi tercih ederken, bazıları da Akyaka'dan kalkan günübirlik tur tekneleriyle koyları gezdi. Tatilcilerden bir kısmı Azmak deresinde tekne turlarına katılırken, kimileri de rüzgar sörfü, kano ve yelken yapmayı tercih etti.

Marmaris'te su sporları tercih ediliyor

Marmaris'te Belediye Halk Plajı, Uzunyalı Sahili ve İçmeler Plajı'nı dolduran turistler de denizde keyif yaşadı.

Günlük ve mavi tur tekneleri sabahın ilk saatlerinde denize açılırken, bazı tatilciler de su sporları istasyonlarında adrenalin dolu dakikalar yaşama imkanı buldu.

Gündüz plajda ve denizde vakit geçiren turistler, akşamda yat limanında yürümeyi ve barlar sokağında gecenin geç saatlerine kadar eğlenmeyi tercih ediyor. Özellikle akşam saatlerinde ilçe merkezinde trafik yoğunluğu yaşanırken, sahile yakın yollar ve kaldırımlar da yürüyüş yapan tatilcilerle dolup taşıyor. Otellerde ise doluluk oranlarının yüzde 100 olduğunu bildirildi.

Fethiye'de tatilciler, Ölüdeniz Plajı, Belcekız Plajı ile Kumburnu Tabiat Parkı'na gitti. Macera sevenler de bin 900 metrelik Babadağ'dan yamaç paraşütüyle uçup Ölüdeniz'in manzarasını kuş bakışı izleme fırsatı buldu.

Bodrum sahillerinde doluluk

Öte yandan Türkiye'nin gözde turizm kenti Bodrum ilçesinde de bayramın ikinci gününde yoğunluk yaşanıyor. Kumbahçe, Paşatarlası, Kale Caddesi başta olmak üzere, ilçenin diğer sahil kesimlerinde yoğunluk oluştu.

Bazı turistler denize girip güneşlenirken, bazıları da Bodrum Kalesi açıklarında su sporları yaptı. Tatilcilerin Bodrum Limanı'nda demirli görmeye alışkın oldukları günlük tur tekneleri de Bodrum'un eşsiz koylarına sefer yaptı. Vatandaşlar ilk kez boş gördükleri limanda fotoğraf çektirdi.

Bodrum'un Kale Caddesi'nde aileleriyle birlikte yürüyüşe çıkan tatilciler de kalabalık oluşturdu.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kurban Bayramı Marmaris Bodrum Muğla Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title