Haberler

Muğla Ortaca'da Engelliler Haftası Coşkuyla Kutlandı

Ortaca'da Engelliler Haftası coşkuyla kutlandıMUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası, bir dizi etkinlikle kutlandı.

Ortaca'da Engelliler Haftası coşkuyla kutlandı

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası, bir dizi etkinlikle kutlandı.

Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ortaca Güzelyurt Özel Eğitim ve Uygulama Okulu, Başaran Rehabilitasyon Merkezi ve Coşku Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin katılımıyla kentte Engelliler Haftası için bir dizi gösteri gerçekleşti. Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Vekili Hüseyin Başkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Hasgül, şube müdürleri, okul müdürleri, engelliler, aileleri ve vatandaşlar etkinliğe katıldı. Kültür Park'ta toplanan kalabalığın kortej yürüyüşüyle etkinlikler başladı. Grup ilçedeki cadde ve sokaklardaki 1 kilometrelik yürüyüşünün sonunda Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çiçek bıraktı. Burada İstiklal Marşı okunup, saygı duruşunda bulunuldu. Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Hasgül, günün anlam önemini anlatan konuşma yaptı. Engelli öğrenciler ardından hazırladıkları skeç, ront, mehteran takımı gösterisi, Hint dansları ve değişik canlandırma gösterileri sundu. Engeliler korusu mini bir konser verdi. Öğrenciler ayakta alkışlandı. Tören hep bir ağızdan Onuncu Yıl Marşı'yla sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Engelliler Haftası Güzelyurt Ortaca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title