Haberler

Muğla: Muğla'daki Uyuşturucu Operasyonu

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne Bağlı Ekiplerin Düzenlediği Operasyonda Gözaltına Alınan 17 Kişi, Sorgulamalarının Tamamlanmasından Sonra Fethiye Adliyesi'ne Getirildi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 17 kişi, sorgulamalarının tamamlanmasından sonra Fethiye Adliyesi'ne getirildi.

Edinilen bilgiye göre, Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Muğla, Aydın ve Fethiye'de 37 ayrı noktaya düzenlediği "Kapan (K)" adlı operasyonda 17 kişi gözaltına alınırken, 8 kilo 422 gram esrar maddesi, 26 kök Hint keneviri bitkisi, elektronik hassas terazi, 3 takım halinde Jandarma Uzman Çavuş rütbeli personel üniforması ve sustalı bıçak ele geçirilmişti. Gözaltına alınan şahıslar, A.Ç. (28), K.M. (26), H.Ç. (24), D.Ö. (47), N.B. (37), A.E. (38), K.A. (39), E.D. (39), S.T. (36), S.Y. (38), M.G. (39), A.Ç. (40), U.Y. (50), K.D. (38), E.K. (36), Y.K. (34) ve A.K. (40) sorgulamalarının tamamlanmasından sonra geniş güvenlik önlemleri altında Fethiye Adliyesi'ne getirildi. Gözaltına alınan 17 kişinin, örgütlü uyuşturucu ticareti yapmak ve askeri üniformayla adam kaldırma, yağma, cinsel taciz iddialarıyla ilgili olarak yargılanmasına başlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title