Haberler

Muğla: Maytid Fuarı Başladı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Turban Exhibition Center'da 56 Firmanın Katılımıyla Başlayan Marmaris Yenileme, Tadilat, İnşaat, Yapı ve Dekorasyon Fuarı (Maytid) Başladı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Turban Exhibition Center'da 56 firmanın katılımıyla başlayan Marmaris Yenileme, Tadilat, İnşaat, Yapı ve Dekorasyon Fuarı (MAYTİD) başladı.

Otel ve işletmelerin kış döneminde yenileme için ihtiyaç duyduğu malzemelerin sergilendiği fuar, sezonun ilk fuarı olması nedeniyle yoğun ilgi görüyor. Bu yıl 6.'sı düzenlenen ve sektörel buluşmayı gerçekleştiren fuarın açılış töreninde konuşan Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mustafa Karacan sürdürülebilir turizm için sektörel fuarların önemine dikkat çekerken, Marmaris Kaymakamı Cemalettin Özdemir ise turizmin lokomotifi durumundaki Marmaris'in bu tür sektörel fuarlarla adını tüm dünyaya duyuracağını belirtmişti.

3 gün süren fuara şehir içi ve dışından ziyarete gelen sektör temsilcileri fiyatlar konusunda bilgi edinme ve iş bağlantıları yapma fırsatı da buluyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title