Haberler

Muğla Marmaris'te Polisten 'Geleceğimizi Koruyalım' Denetimleri

Muğla'nın Marmaris ilçesinde polis ekipleri, orta ve lise okullarının çevresinde 'Geleceğimizi koruyalım' adlı denetim yaptı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde polis ekipleri, orta ve lise okullarının çevresinde 'Geleceğimizi koruyalım' adlı denetim yaptı. Genel asayiş denetimini öğrenci ve veliler memnuniyetle karşıladı.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Narkotik Timleri Grup Amirliği ekipleri, kentteki 4 orta ve lise çevresinde, eş zamanlı olarak 'Geleceğimizi koruyalım' adlı genel asayiş denetimi yaptı. Okulların çevresinden geçen 223 vatandaşın sicil taraması yapıldı, üstleri ile yanlarında bulundurdukları eşya ve çantalar arandı. Aranması bulunan 2 kişi, denetimde gözaltına alındı. Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi'nde işlemleri tamamlanan 2 kişi, daha sonra serbest bırakıldı. Okul çevresindeki 40 işletmenin ruhsatları kontrol edildi. İşletmelerde oturanların kimlik kontrolü ve üst araması yapıldı. Denetimleri ilgiyle izleyen veli ve öğrenciler, şüphelendikleri kişileri 155 polis hattına ihbar etmeleri konusunda uyarıldı. Denetimlerde suç ve suç unsuruna rastlanılmadığı belirtildi. Bazı veli ve öğrenciler, uygulamaları memnuniyetle karşılayarak daha sık aralıklarla yapılmasını istedi.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Her gün denetimlerin yapıldığını ve sık aralıklarla devam ettirileceğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

title