Haberler

Muğla: Marmaris'te Kaçak Sigara Operasyonu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, Polis Tarafından Düzenlenen Operasyonda 986 Karton Gümrük Kaçağı Sigara Ele Geçirildi.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, polis tarafından düzenlenen operasyonda 986 karton gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, A.Ö. (28), K.T. (42), S.C. (26) ve G.A.'ya (24) ait olduğu belirlenen 2 işyeri ve bir depoya eş zamanlı operasyon düzenledi. İşyeri ve depoda yapılan aramada 986 karton kaçak sigara, 2 şişe içki ve 21 adet 7.65 mm çapında dolu fişek ele geçirildi. İçki ve sigaralar Gümrük Müdürlüğü'ne teslim edilirken, gözaltına alınan A.Ö., K.T., S.C. ve G.A. ise İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından Marmaris Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

Şahısların gümrük kaçağı içki ve sigarayı Marmaris'e getirerek market ve butik dükkanlara sattıkları belirlendi. Ele geçirilen malzemelerin piyasa değerinin ise yaklaşık 55 bin YTL olduğu öğrenildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından son bir ay içerisinde gümrük kaçağı içki ve sigaralara yönelik yapılan operasyonlar neticesinde mahkemeye sevk edilen şahıslara toplam 2 milyon 625 bin YTL para cezası kesildiği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title