Haberler

Muğla: Marmaris Hayvanları Koruma Derneği'nden Sergi

Marmaris Hayvanları Koruma Derneği Tarafından Düzenlenen Resim ve Kompozisyon Yarışmasına Katılan Eserlerden Oluşan Bir Sergi Açıldı.

Marmaris Hayvanları Koruma Derneği tarafından düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasına katılan eserlerden oluşan bir sergi açıldı.

Karacan Point Center'da Marmaris Kaymakamı Cemalettin Özdemir tarafından açılan sergide, dereceye giren öğrencilere ödülleri de verildi. Marmaris Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Deniz Nicholls'un vefat etmesi üzerine iki yarışma birden açan dernek, yarışmayı ilköğretim okulları arasında düzenledi. Yarışamaya katılan öğrenci ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği serginin açılışını yapan Kaymakam Özdemir, yeni yasal düzenlemeye kavuşan böyle hassas bir konuya öğrencilerin gösterdiği ilgiden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "Genel idareye de önemli görevler yükleyen bu konunun herkes tarafından gündemde tutulmasını diliyorum" dedi.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle tertiplenen yarışmanın bundan sonraki senelerde hayatını kaybeden Deniz Nicholls anısına yapılacağını söyleyen Marmaris Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Suna Ak, "Amacımız çocuklara bu dünyada yalnızca bizlerin yaşamadığını, çiçeğiyle, böceğiyle, kuşuyla, bu dünyanın bir bütün olduğunu vurgulamaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından sergiyi gezen Kaymakam Özdemir, daha sonra öğrencilere ödüllerini verdi. Deniz Nicholls anısına düzenlenen resim yarışmasında Ceylin Sarıbuğa birinci, Burcu Tavşanlı ikinci ve Can Küpeli üçüncü olurken, kompozisyon da ise Simge İnal birinci, Duygu Şengül ikinci ve Demet Türkoğlu üçüncü oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title