Haberler

Muğla Kaleciler Suda Antrenman Yaptı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Göztepe'nin kalecisi Beto'nun antrenörü Suat Arıcan, Bodrum'daki bir futbol okulundaki çocukların eğitimine katıldı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Göztepe'nin kalecisi Beto'nun antrenörü Suat Arıcan, Bodrum'daki bir futbol okulundaki çocukların eğitimine katıldı. 2 gün süren eğitimin sonunda çocukların bu günleri keyifle hatırlaması için Arıcan, son antrenmanı denizde yaptı. Çocukların topu tutmak için denizin içinden zıplayarak, suya atlaması renkli görüntüler oluşturdu.

Bodrum'da hizmet veren Göztepe Bodrum Futbol Okulu'nu, Göztepe'nin kalecisi Beto'nun antrenörü Suat Arıcan ziyaret etti. Antrenör Suat Arıcan, gelecekte altyapı takımlarında mücadele etme şansı bulunan çocuklarla bir araya geldi. Altyapıdaki sporcuların son iki antremanına Arıcan da katılıp, destek verdi. Çocuklara normal antrenmanlarının yanı sıra kaleciliğe yönelik de çalışmalar yaptıran Arıcan, bu eğitimi mutlu olarak hatırlamaları için son antrenmanı denizde yaptırdı. Futbol okulunda eğitim gören çocuklar, 2 günlük eğitimi renkli görüntülerle tamamladı.

Antrenör Suat Arıcan, Bodrum'daki futbol okulunda kaleci portföyünün yüksek olduğunu belirterek, Kaleci portföyü çok inanılmaz. Yaklaşık 15-20 tane kaleci adayı var. Bizim de amacımız bu çocukları burada keşfetmek yeni Beto'ları yeni Eren'leri yeni Göktuğ'ları yeni Arda'ları ülkemize kazandırmak. 2 gün boyunca çok güzel çalıştık. Buradaki en büyük eksikliğimiz kaleci antrenörünün bulunmayışıdır. Eğitim 2 gün bile olsa çocuklar çok güzel gelişim gösterdiler. İnşallah, bu doğrultuda aynı şekilde devam ederler. Denizde antrenman biraz daha farklı. Bizim amacımız sahada, ama çocuklara da eğlence olması açısından, ayrıca bir aktivite yaptık. Onlar daha çok mutlu olsun diye, yoksa işimiz yeşil sahalarda dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Futbol Muğla Beto Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title