Haberler

Muğla: İp'den Soykırım İddialarına Tepki

İşçi Partisi (İp) Marmaris İlçe Başkanı Ertan Yıldırım, Fransa'da Yeniden Gündeme Gelen "Ermeni Soykırımı" İddialarına Tepki Göstererek, Bu İddiaların Asıl Sahibinin ABD Olduğunu Öne Sürdü.

İşçi Partisi (İP) Marmaris İlçe Başkanı Ertan Yıldırım, Fransa'da yeniden gündeme gelen "Ermeni soykırımı" iddialarına tepki göstererek, bu iddiaların asıl sahibinin ABD olduğunu öne sürdü.

Parti binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Yıldırım, Çanakkale'de ölen Anzaklar'la Ermeniler'in aynı nedenle öldüğünü belirterek, "Biz vatanımızı 1914'lerde Çanakkale'den başlayarak savunduk. Çanakkale'de işgalci emperyalistlere alet olan Anzaklar niçin öldürüldüyse, doğu cephemizde de vatanı sırtından hançerleyen ve işgalcilerin aleti olan Ermeniler'in tehciri de aynı kapsamdadır. Vatan savunması yapan elbette düşman öldürür. Bunun soykırımla ilgisi yoktur" dedi.

Fransa'da 12 Ekim'de görüşülecek olan yasa tasarısına karşı 8 Ekim'de İstanbul'da, 12 Ekim'de de Fransa'da yaşayan Türkler'in buna "dur" diyeceğini ifade eden Yıldırım, "Fransa bu tasarıyı yasallaştırırsa hemen birkaç yüz bin kişilik hapishaneler inşa etmeye başlasın. Çünkü biz 'Çılgın Türkler' akın akın geliyoruz. Avrupa'daki yurttaşlarımız o gün Fransa da olacaklar ve hep birlikte 'Fransa dur, Ermeni soykırımı yalandır' diye haykıracaklar. Ve bizler, Türkiye'deki 'Çılgın Türkler' onları yalnız bırakmayacağız. Bu amaçla 8 Ekim Pazar günü İstanbul'daki Fransız Konsolosluğu önünde büyük bir eylem tertipleyeceğiz. Bizde İstanbul'dan hep birlikte haykıracağız, 'Fransa dur. Ermeni soykırımı yalandır' diye. 7 Ekim 2006 Cumartesi akşamı, Muğla'nın bütün ilçelerinden ve Türkiye'nin her yanından otobüslerle İstanbul'a akın edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title