Haberler

Muğla Ingiliz Milyarder Bodrum'dan Ayrılamadı

Ingiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur'un patronu olan, aynı zamanda ülkenin 5'inci zengini olarak bilinen Joe Lewis, ailesiyle birlikte 150 milyon dolarlık 'Aviva' adlı yatıyla Bodrum koylarındaki tatilini sürdürüyor.

Ingiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur'un patronu olan, aynı zamanda ülkenin 5'inci zengini olarak bilinen Joe Lewis, ailesiyle birlikte 150 milyon dolarlık 'Aviva' adlı yatıyla Bodrum koylarındaki tatilini sürdürüyor.

Tottenham Hotspur'un eş başkanlığını yapan, İngiltere'nin en zengin 5'inci kişisi milyarder 77 yaşındaki Joe Lewis, kızı Vivienne Lewis ve torunları ile birlikte geçen pazar günü öğleden sonra özel jetle Milas- Bodrum Havalimanı'na geldi. Havalimanından VIP araçlarla Milas'ın Güllük Mahallesi'ndeki marinada kendisini bekleyen küçük motor yata binen Lewis ailesi, Güllük Körfezinde sahilden bir mil açıkta demirli bulunan 100 metre uzunluğunda 150 milyon dolar değerindeki, süper lüks yat 'Aviva'ya geçti. Bölgedeki kKoyları gezen aile, Bodrum tatilini sürdürüyor.

YAT İLGİ ÇEKİYOR

Sırasıyla Yalıkavak, Göltürkbükü, Cennetkoy, Çata Ada, Tavşanburnu ve Mazı koylarını gezen Lewis ailesi, dün (salı) akşam Bodrum Kalesi açıklarına demirledi. Sahilden yarım mil açıkta demirleyen ultra lüks yat, ilgi çekti. Yatı görmek isteyen yerli ve yabancı turistler, Bodrum Kalesi yanındaki mendirek ve iskeleye akın etti. Yatı arkasına alanlar, özçekim yaptı. Ünlü milyarder ve yakınları ise havanın kötü olması nedeniyle gündüz saatlerini dinlenerek geçirdi. Akşam saatlerinde Bodrum Limanı'na yürüyüş için çıkan Lewis ve yakınlarının bir hediyelik eşya dükkanından alışveriş yaptığı, yarım saat sonra yata döndüğü öğrenildi. Bodrum'un koylarına hayran kalan Lewis'in bu sabahtan itibaren tatilini Gökova'daki cennet Kisebükü Koyu'nda geçirmeye devam ettiği ardından Rodos Adası'na geçeceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Aviva Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title