Haberler

Muğla: Güvenlik Kamerası Hırsızları Yakalattı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde soygun yaparken marketin güvenlik kameralarına yakalanan 2 şahıs, Bodrum'dan kaçarken jandarma tarafından gözaltına alındı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde soygun yaparken marketin güvenlik kameralarına yakalanan 2 şahıs, Bodrum'dan kaçarken jandarma tarafından gözaltına alındı.

Bodrum'un Konacık Beldesi'nde bulunan Cömert Market'e sabah saatlerinde giden A.K. (45) ile V.D. (24), kasada duran 600 YTL değerindeki cep telefonu kontör kartlarını alarak kaçtı. Hırsızlardan biri market sahibi Mustafa Cömert'i (73) oyalamak maksatlı dondurma almak için dışarı çağırırken, diğer şahsın daha önceden market sahibinden yerini öğrendiği kontörleri alması, marketteki kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. Kontörleri çalan 2 şahıs, daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

Olay Mustafa Cömert'in oğlu Murat Cömert'in (25) markete gelmesiyle fark edilirken Murat Cömert, "Önceki gün bayiden kontör kartları almıştım. Sabah geldiğimde kartları göremedim. Babama sorduğumda bilmediğini söyledi. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüleri izledikten sonra soygun olduğu ortaya çıktı. Kaydettiğim görüntülerle birlikte jandarmaya başvurdum" dedi.

Daha önce de marketin defalarca soyulduğunu belirten Murat Cömert, "Geçtiğimiz yıl Haziran ayında güvenlik kamerası taktırdım. Giderek artan hırsızları caydırmak amacıyla böyle bir uygulama yaptık. Ancak hırsızlar yine de çalmaktan vazgeçmiyor" şeklinde konuştu.

Mustafa Cömert ise hırsızların ustaca oyun oynadıklarını ifade ederek, "Sürekli meşguldüm, fark etmedim. Biz esnafız, müşteriyi memnun etmek için uğraşıyoruz. Nereden bilirdim hırsız olduklarını?" diye konuştu.

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri marketin ardından Turgutreis'te de bir otelin odasından cüzdan çalan zanlıları, Güvercinlik'te yakaladı. Özel araçla Bodrum'dan kaçmaya çalışan hırsızlık zanlıları Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title