Haberler

Muğla Göcek'te Karton Tekne Yarışının Galibi 'Nigelt Dean' Oldu

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki Göcek D-Marin'de bu yıl 8'incisi düzenlenen karton tekneler yarışında, 9 takım arasından İngiliz ekibi 'Nigelt Dean' birinci oldu.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki Göcek D-Marin'de bu yıl 8'incisi düzenlenen karton tekneler yarışında, 9 takım arasından İngiliz ekibi 'Nigelt Dean' birinci oldu. Her yıl kasım ayının ilk haftasında, Göcek D- Marin bünyesinde yapılan karton tekneler yarışmasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Göcek D-Marin Sahili'ndeki yarışmaya, aralarında yabancıların da bulunduğu 9 takım katıldı. Yarışmaya katılanlar, organizasyonu düzenleyen Göcek D-Marin'in verdiklerinin yanı sıra yanlarında getirdikleri malzeme ve aletlerle önce 4 saat boyunca kartondan tekneler yaptı. Ardından tekneler denize indirildi. 9 takım arasından İngiliz ekibi 'Nigelt Dean' birinci oldu. Göcek D-Marin ekibi ikinciliği elde etti. Göcek Tenis Kulübü'nün takımı ise üçüncü oldu.

En iyi tasarım ödülünü; 'Güzel tekne ve kostüm dalı'nda, Göcek'te faaliyet gösteren hediyelik eşya işletmesi Vasabi kazandı. Batmayan Tekne dalında ise Göcek Yat Kulübü birinci oldu. Dereceye girenler çeşitli içecekler ve plaketle ödüllendirildi. Ödül töreninde konuşan D-Marin Göcek Marina Müdürü Onur Ugan, "Karton Tekneler Yarışması, marinacılık ve yatçılıkla uğraşan bir yerin yapabileceği etkinliklerin en güzelinden bir tanesi. Çünkü insanlar 3-4 saat gibi bir sürede kendi teknelerini yapıyorlar. Bu tekneler iki kategoride değerlendiriliyor. Birincisi estetik güzelliği, ikincisi ise denizdeki yarış parkurunu bozulmadan sağlıklı bir şekilde tamamlayacak kondisyonda olması. Dört saatlik bir çalışma sonucunda, keyifli ve heyecan dolu bir yarış oldu. Yarışlarımıza her geçen yıl daha fazla ilgi oluyor. Biz de bu ilgiden dolayı çok mutluyuz. Bir dahaki yıl kasım ayının ilk haftasında buluşmak üzere" dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fethiye Muğla Göcek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title