Haberler

Muğla genelinde "Dinamik Denetim Süreci" kapsamında denetimler sıklaştırılacak

Güncelleme:

İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında başlattığı "Dinamik Denetim Süreci"nde Muğla ve ilçelerinde normalleşme sürecine kadar denetimler 3 bin personel ile kesintisiz olarak sahada sürdürülecek.

Muğla Valiliğince Koronavirüsle mücadele seferberliği başlatıldı.

Bu çerçevede Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında Muğla Valiliğinde gün boyu ilçe kaymakamları, kamu kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile "Yeni Dinamik Denetim Sürecinin Temel Usul ve Esasları" toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda koronavirüsle mücadelede alınacak tedbirler görüşüldü.

Koronavirüsün etkisinin en düşük seviyeye indirilebilmesi için, il genelinde tüm kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, meslek odaları ve diğer STK'larla mücadelenin güçlü bir şekilde sürdürülmesi kararı alındı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, vatandaşların bugüne kadar gösterdiği sağduyulu ve fedakarca yaklaşımın bundan sonrada aynı şekilde sürdürülmesi, temizlik, maske, mesafe prensiplerine azami düzeyde uyulması, vatandaşların topyekun mücadelesi ve gayretiyle bu salgının en kısa sürede bertaraf edilerek kentin rahat bir nefes alacağını ifade etti.

Tavlı, kontrollü normalleşme döneminde tekrardan faaliyetlerine başlayan esnafların faaliyetlerini sürdürürken maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek yüzde 50 kapasite şartına uymasına özen göstermesi gerektiğini belirtti.

Muğla ve ilçelerinde normalleşme sürecine kadar denetimlerin 3 bin personel ile kesintisiz olarak sahada sürdürüleceği vurgulandı.

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Tavlı Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title