Haberler

Muğla: Gay Turistler Tatil İçin Bodrum'a Geldi

Amerika ve Avrupa'nın Çeşitli Ülkelerinden Bodrum'a Gelen 150 Gay Turist, Denizin ve Güneşin Tadını Çıkartıyor.

Amerika ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden Bodrum'a gelen 150 gay turist, denizin ve güneşin tadını çıkartıyor.

Bodrum Yalıçiftlik Beldesi Clup Mad Tatil Köyü'nde Amerika, İngiltere, İsviçre, Belçika ve Almanya gibi ülkelerden gelen 150 gay turist, gündüzleri denizin ve güneşin keyfini çıkartırken, akşam da otelin düzenlediği özel şovlara katılıyor. Yalıçiftlik Belediye Başkanı İsmail Altındağ, gay turistlerin tatil için Yalıçiftlik'i seçmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Önemli olan ülkemize ve beldeye döviz girmesidir. Bu organizasyon tanıtım açısından da önem taşıyor. Önceden 600 gay turistin gelmesi planlanmıştı, ancak Diyarbakır'da patlama olunca bu sayıya ulaşılamadı. Yine de esnaf açısından beldede bir hareketlilik yaşandı. Taksiciler, dolmuşçular, esnaf herkes bu organizasyondan memnun kaldı" dedi.

Farklı görüşte olan bazı işletme sahipleri gay turistlerin beldeye döviz girdisi sağladığını söylerken, bazı esnaf ise kafilenin otelden dışarı çıkmadığını belirtiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title