Haberler

Muğla'da Zincirleme Trafik Kazası: 2 Yaralı

Muğla'da karayoluna çıkan başıboş eşeğin sebep olduğu zincirleme kazada 2 kişi ağır yaralandı.

Muğla'da karayoluna çıkan başıboş eşeğin sebep olduğu zincirleme kazada 2 kişi ağır yaralandı. Kazaya karışan minibüsteki 14 İngiliz turist, şoka girdi.

Kaza, saat 21.00 sıralarında Milas- Söke karayolunun 37. kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Nurettin Koyuncu (30) idaresindeki 42 S 4250 plakalı minibüs, aniden yola çıkan bir eşeğe çarpmamak için manevra yapmak istedi. Minibüs, önce eşeğe, ardından Söke yönünden gelen özel bir tur şirketine ait 14 İngiliz turisti taşıyan Harun Atar yönetimindeki 09 D 9574 plakalı minibüse çarptı. 09 D 9574 plakalı minibüs de Söke yönüne giden Ali Aydın yönetimindeki 34 VR 0763 plakalı otomobile çarptı. Çarpışma sonucu minibüste bulunan sürücü Nurettin Koyuncu ve arkadaşı Bekir Tunceli (42) yaralandı.

Tur minibüsünde bulunan 14 İngiliz turist ve araç sürücüsü Harun Atar, kazayı yara almadan atlattı. Kaza sonrası turistler, şoka girdi. 34 VR 0763 plakalı otomobil sürücüsü Ali Aydın, eşi ve 5 yaşındaki kızı da kazayı yara almadan atlatmayı başardı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İngiltere'ye dönecekleri öğrenilen 14 turist de, tur firmasının sağladığı başka bir araçla uçağa yetiştirilmek üzere Milas-Bodrum Havalimanı'na gönderildi.

Kaza nedeniyle Milas-Söke Karayolu'nda trafik akışı yaklaşık 30 dakika kontrollü olarak sağlandı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Aydın Milas Muğla Söke Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title