Haberler

Muğla'da Rehin Alma Girişimi İddiası (Fotoğraflı

Muğla'da ayrı yaşadığı eşini darp ederek rehin almaya çalıştığı iddia edilen kişinin yakalanması için güvenlik güçleri çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Leyla Ş. ayrı yaşadığı eşi Ufuk Ş. 'nin Isparta'daki evini terk ederek Muğla'nın Kötekli mahallesi'ndeki yakınlarının evine yerleşti.

Ufuk Ş. plakası öğrenilemeyen otomobille evi terk eden Leyla Ş. ve kuzeninin bulunduğu eve geldi. Bir süre tartıştığı eşi ve yakınını darp ederek av tüfeğiyle eşini rehin almaya çalıştığı iddia edilen Ufuk Ş. çevredekilerin polise haber vermesiyle olay yerinden kaçtı.

Eşi tarafından darp edilen Leyla Ş. ve kuzeni Muğla Devlet Hastanesindeki muayenelerinin ardından ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Leyla Ş'nin ilk ifadesinde, eşinin kendisini zorla götürmek için rehin almaya çalıştığını, fakat eşinin elinden kaçmayı başardığını söylediği ve eşinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, şüpheli Ufuk Ş. 'nin yakalanması için polis ve jandarma ekipleri çalışma başlattı.

- MUĞLA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title