Haberler

Muğla'da İnşaat İşçisi Taşıyan Minibüs Direğe Çarptı: 1 Ölü, 6 Yaralı

Güncelleme:

Muğla'nın Fethiye ilçesinde inşaat işçilerini taşıyan minibüsün yol kenarındaki direğe çarpması sonucu 1 kişi ölürken 6 kişi de yaralandı.

Fethiye ilçesinde inşaat işçilerini taşıyan minibüsün yol kenarındaki direğe çarpması sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Fethiye- Dalaman karayolu Göcek mevkisinde, inşaat işçilerini taşıyan Mustafa Demirci yönetimindeki 48 GG 815 plakalı minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki direğe çarptı.

Kazada, sürücü ile minibüste bulunan Alim Maskan, Osman Demirci, Özay Özcan, Hüseyin Yörük, Salih Bağlıca ve Yıldıray Yılmaz yaralandı.

Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Fethiye Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan Alim Maskan (44) müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan sürücü ise ilk müdahalenin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Dalaman Fethiye Göcek Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title