Haberler

Muğla'da Hatalı Sollama: 1'i Ağır 6 Yaralı

Muğla'nın Bayır Beldesi'nde kendisini sollamak isterken önünü kesen kamyonete çarpan otomobil takla attı.

Muğla'nın Bayır Beldesi'nde kendisini sollamak isterken önünü kesen kamyonete çarpan otomobil takla attı. Kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 20. 30 sıralarında, Muğla- Aydın Karayolu Akdere Köprüsü Mevkii'nde meydana geldi. Aydın istikametine giden Ümit İnan, yönetimindeki 48 RN 308 plakalı kamyonetle, 49 yaşındaki Dursun Çetintürk yönetimindeki 48 ED 582 plakalı otomobili sollamak istedi. İddiaya göre kamyonet sürücüsü İnan, sollama sırasında ani bir şekilde şerit değiştirip otomobilin önüne geçince Çetintürk, çarptıktan sonra takla attı. Kazada otomobilde bulunan Burcu Çetintürk ağır yaralanırken, sürücü Dursun Çetintürk ve otomobilinde bulunan Bedihan, Fatma ve Dursun Çetintürk ile kamyonet şoförü İnan hafif yaralandı. Kazayı gören çevredekiler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaralıları yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Muğla Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hafif yaralı otomobil sürücüsü Dursun Çetintürk, "Kamyonet bir anda direksiyon kırarak önüme geçti. Ani fren yaptım ama kamyonete çarptım ve sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title