Haberler

Muğla'da Broşür Dağıtan Ak Partililere Yapılan Saldırı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, partilerinin broşürlerini dağıtan iki genç kızın sözlü saldırıya uğrayarak çalışmalarının engellenmesine ilişkin, " Türkiye'de hala çok küçük de olsa böyle olayların yaşanması, çok üzücü, bu olayı gerçekleştirenleri kınıyorum" dedi.

Karaaslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Muğla'da AK Parti Gençlik Kolları üyesi iki genç kızın broşür dağıtırken marjinal grubun saldırısına uğradığını hatırlattı.

AK Parti Muğla İl Başkanı ile görüştüğünü ve geçmiş olsun dileklerini ilettiğini anlatan Karaaslan, "Bu, artık Türkiye'de görmek istemediğimiz bir tablo çünkü Türkiye'de özgürlükler, sadece kendimiz ya da sadece içinde bulunduğumuz grup için işlemeyecek kadar geniş bir kapsama sahip. Özgürlüğü sadece kendiniz için isteyemezsiniz. ' Seçim kampanyasını özellikle gençlerle yürütmek özgürlüklerin olmazsa olmazı' diye düşünüyorum. Türkiye'de hala çok küçük de olsa böyle olayların yaşanması, çok üzücü, bu olayı gerçekleştirenleri kınıyorum" ifadesini kullandı.

Karaaslan, gençleri her zaman siyasette var olmaları için desteklediklerini söyledi.

"Biz gençlerimizi hayallerini düşlerini ve beklentilerini hayata geçirebilmeleri için siyaset zemininde görev yapmaya çağırıyoruz" diyen Karaaslan, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Burada sorumluluk almaya çağırıyoruz. Bizim genç kardeşlerimiz de genç yaşta AK Parti Gençlik Kolları'nda siyasetle uğraşıyor. Seçim kampanyasının bir parçası olan görev üstlenmişler o gün için. Dolayısıyla bu marjinal grupların tavrı hiçbir zaman bizim moralimizi bozmayacaktır. Gençlerimizin de moralini bozmayacağını biliyorum ve umut ediyorum ama ülkemizde böyle bir olayın yaşanmasından dolayı ben büyük üzüntü duyuyorum ve olayı kınıyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Türkiye Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title