Haberler

Muğla'da Askere Gidecek Gençlere Uğurlama Töreni Düzenlendi

Vatani görevini yapmak üzere birliklerine teslim olarak 400 genç için Muğla Belediyesi tarafından eğlence düzenlendi.

Vatani görevini yapmak üzere birliklerine teslim olarak 400 genç için Muğla Belediyesi tarafından eğlence düzenlendi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen eğlence öncesi konuşan Muğla Jandarma Komutanı Kurmay Albay Fevzi Kurşun, askerlik mesleğinin kuralları olan bir meslek olduğunu kaydederek, askere gidecek gençlere birliklerine teslim olduklarında kurallara uymaları tavsiyesinde bulundu.

Kurşun, "Sevdiklerinizden ayrılıyorsunuz, çok farklı ortamlarda bulunacaksınız. Ama açık ve samimi olursanız sayılı günler çok çabuk geçecektir. Gençlerimize şimdiden hayırlı teskereler diliyorum" dedi.

Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün ise geçen yıl Muğla'dan bin 100 gencin askere gittiğini, bu yıl da 400 gencin farklı zamanlarda askere alınacağını belirtti. Gürün, "Bir ulusun güvenliğini sağlamak, onu geleceğe taşımak ve onu dış güçlerden korumak her Türk gencinin görevi. Biz bunu yaparken Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi 'Yurtta barış, dünyada barış' ilkesiyle yapacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından ellerine kına yakılan gençler, zeybek oynadı. Bazı ailelerin gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

Muhabir: Utku Uçrak / Bekir Bektaş

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Muğla Belediyesi Osman Gürün Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title