Haberler

Muğla Büfeleri Kendisinden Habersiz Sökülünce, Jandarmaya Şikayetçi Oldu

Büfeleri kendisinden habersiz sökülünce, jandarmaya şikayetçi olduMUĞLA'nın Datça ilçesinde iki yıldır işlettiği tost ve çeşitli gıda maddeleri satışı yapılan iki büfesinin, kendisinden habersiz bir şekilde yerlerinden sökülüp kaldırılması üzerine 43 yaşındaki Tevfik Keleş, jandarmaya...

Büfeleri kendisinden habersiz sökülünce, jandarmaya şikayetçi oldu

MUĞLA'nın Datça ilçesinde iki yıldır işlettiği tost ve çeşitli gıda maddeleri satışı yapılan iki büfesinin, kendisinden habersiz bir şekilde yerlerinden sökülüp kaldırılması üzerine 43 yaşındaki Tevfik Keleş, jandarmaya şikayetçi oldu.

Aktur Tatil Sitesi'ndeki Küçük Koy Sahili'ndeki deniz kenarında 2 yıldır büfe işleten Keleş, dün sabah iş yerini kontrole gittiğinde, gördüğü manzara karşısında gözlerine inanamadı. İki satış büfesinin yerinde yeller esen Keleş, jandarmaya gidip, şikayette bulundu. Keleş'e ait satış büfeleri ile masa ve sandalyeler, sitenin bir köşesine atılmış halde bulundu. Datça jandarma ekipleri, Keleş'in şikayeti üzerine inceleme başlattı. Olay yerinde zarar tespit çalışması yapıldı. Jandarma, tarafları ifade vermek üzere karakola davet etti. Aktur Tatil Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıparmak, jandarmaya konu hakkında bilgi verirken, olayın site yönetimi ile ilgili değil, Aktur Turizm ve Endüstri A.Ş. ile ilgili olduğunu anlattı. Aktur A.Ş. Genel Müdürü Kadir Sevimli'nin bir gün önce kendisini telefonla arayarak, büfelerin yerlerinden sökülüp kaldırılacağını, şirket görevlilerine site yönetimin de destek vermesini istediğini söyleyen Altıparmak, "Ben de adam gönderdim çocuklar da kaldırdılar. Adam gönderme nedenim Aktur A.Ş. ile beraber çalışıyoruz. Çünkü buranın ortakları, aynı zamanda Aktur A.Ş.'nin de ortaklarıdır. Dolayısıyla biz her zaman birbirimize yardım ediyoruz" diye konuştu. Aktur Tatil Sitesi içerisindeki kamp sorumlusu Ali Yılmaz ise, sabah saat 07.00 sıralarında 3'ü şirket, 5'i de site görevlisi olmak üzere 8 kişinin katılımıyla malzemelerin kepçelerle, yerinden kaldırıldığını anlattı.

Olayın şokunu üzerinden atamayan Tevfik Keleş yaşananlara anlam veremediğini ifade ederken, "Burada 2 yıldır büfe işletiyordum. Bu yıl henüz büfeleri açmamıştım. Bulunduğum alan, Hazine'ye ait olduğu için 1.5 ay önce Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne gidip, geçmişe yönelik 2 yıllık ecri misil bedelini ödedim. İmar affı için de başvuruda bulundum. Kullanım hakkı belgesi aldım. Daha sonra büfemin bulunduğu alanı kiralamak üzere resmi müracaatlarımı yaptım. Aktur A.Ş., hiçbir yetki ve salahiyeti olmadığı halde, site yönetiminin de desteği ile iki büfeyi ve malzemelerimi yerinden kaldırıp, buraya atmış. Malzemelerim zarar gördü. Kendilerinden şikayetçiyim. Mağduriyetimin ortadan kalkmasını bekliyorum. Devletimden yetkililerden görevlerini yapmalarını istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title