Haberler

Muğla: Bodrum'da Ajda Pekkan Konseri

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen, "Yıldızlı Turkcell Geceleri" kapsamında Ajda Pekkan konser verdi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen, "Yıldızlı Turkcell Geceleri" kapsamında Ajda Pekkan konser verdi.

Beşiktaş Kültür Merkezi tarafından düzenlenen "Yıldızlı Türkcell Geceleri" kapsamındaki konser Bodrum Antik Tiyatro'da gerçekleştirildi. Ajda Pekkan, konserde eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. Konser sırasında, Ajda Pekkan'ın hayranı olduğunu söyleyen Hüseyin Ergevin adlı bir kişi, üzerinde "Ajda" yazılı bir pankartla birlikte sahnenin önüne gelerek basın mensuplarına poz verdi. Konseri, aralarında Muğla Valisi M.Temel Koçaklar, Bodrum Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, Modacı Cemil İpekçi ve Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan'ın da olduğu yaklaşık 3 bin kişi izledi. Konserde basın mensuplarının bir şarkıda görüntü ve fotoğraf çekimi yapmasına izin verildi.

Ajda Pekkan'ın konseri öncesi Antik Tiyatro önündeki karayolunun yarısının otopark olarak kullanılması trafiği olumsuz etkiledi. Bodrum Çevre Yolu'nda yaklaşık 3 kilometrelik araç konvoyu oluşurken, şehir içi trafiği de kilitlendi. Konser sırasında da devam eden yoğunluk, konserin ardından normale dönerken, çok sayıda polis ekibi trafiğin düzenlenmesi için çalıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title