Haberler

Muğla Bodrum'da 47 Kaçak Göçmen ve 1 Organizatör Yakalandı Hd

Muğla Bodrum'da 47 kaçak göçmen ve 1 organizatör yakalandı HDBodrum'da 47 kaçak göçmen ve 1 organizatör yakalandıMUĞLA'nın Bodrum ilçesi açıklarında, fiber tekneyle yurt dışına kaçmaya çalışan 47 kaçak göçmen ve 1 organizatör, sahil güvenlik ekiplerince yakalandı.

Muğla Bodrum'da 47 kaçak göçmen ve 1 organizatör yakalandı HD Bodrum'da 47 kaçak göçmen ve 1 organizatör yakalandı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesi açıklarında, fiber tekneyle yurt dışına kaçmaya çalışan 47 kaçak göçmen ve 1 organizatör, sahil güvenlik ekiplerince yakalandı.

Güney Ege'de bu sabaha doğru devriye görevinde bulunan sahil güvenlik ekipleri, Bodrum'un Akyarlar açıklarında, 'Kara-1' isimli fiber tekneyle Yunan adalarına kaçmaya çalışan grubu fark etti. Tekneye operasyon düzenleyen sahil güvenlik ekipleri 18'i Suriye, 25'i Filistin, 2'si Somali ve 2'si Irak uyruklu olmak 47 kaçak göçmen ile organizatör olduğu belirlenen 1 Türk kaptanı gözaltına aldı. Gözaltına alınlar göçmenler ve organizatör, Bodrum Sahil Güvenlik Karakolu'na götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Muğla Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title