Haberler

Muğla: Antik Tiyatroda Basketbol Turnuvası

Bodrum Özgür Çocuklar Spor Eğitim Danışmanlığı tarafından düzenlenen 3. Yaz Basketbol Şenliği, Bodrum Antik Tiyatro'da start aldı.

Bodrum Özgür Çocuklar Spor Eğitim Danışmanlığı tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen etkinlik çerçevesinde minikler, küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere 5 kategoride maçlar gerçekleştirilecek. Antik Tiyatro'nun tarihi atmosferinde gerçekleştirilen maçlara yaklaşık 200 sporcunun katıldığını söyleyen Özgür Çocuklar Spor Eğitim Danışmanlığı Başkanı Ragıp Sunar, "Basketbol şenliğimiz, spor yapmayı seven tüm insanlara hitap eden ve onlara sporcu ruhunu tattıracak bir organizasyon şeklinde geçiyor. Şenlik boyunca her gün üst düzey basketbolcular gösteri sunacaklar. Maç aralarında hip hop, rap, animasyon ve dans grupları gösteriler düzenlenecek, sinevizyon desteği ile maçlar görüntülenecek ve görsel sunumlar yapılacak" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title