Haberler

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında Akılalmaz Dolandırıcılık Hikayesi!

Güncelleme:

Atv'deki Müge Anlı İle Tatlı Sert programına katılan ve Resul isminde bir adamın karısını kendisiyle nişanlayıp 37 bin lirasını aldığını anlatan Tevfik Karagöz, hikayesiyle stüdyodaki herkesi şaşkına uğrattı.

Atv'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan ve Resul isminde bir adamın karısını kendisiyle nişanlayıp 37 bin lirasını dolandırdığını anlatan Tevfik Karagöz, hikayesiyle stüdyodaki herkesi şaşkına uğrattı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında Akılalmaz Dolandırıcılık Hikayesi!

EVLENECEĞİM KADIN ARACININ KARISIYMIŞ

Atv'deki 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına katılarak evlilik vaadiyle dolandırıldığını ve 37 bin lirasını kaybettiğini söyleyen Tevfik Karagöz'ün hikayesi izleyen herkesi şoke etti. Evleneceği kadının aslında kendisine aracı olan adamın karısı olduğunu öğrendiğinde hayatının şokunu yaşayan 57 yaşındaki 4 çocuk babası Karagöz, Müge Anlı'dan yardım isteyerek şunları dile getirdi; Ben aslen Gaziantepliyim. İlk eşimden boşandım. İkinci eşim ise vefat etti. Bir gün kahvede otururken, Hasan Akbulut isminde bir arkadaşım yanıma geldi ve 'Sen hala evlenmedin mi?' diye sordu. Ben de 'Hayır' yanıtını verdim... O da 'Ben sana bir numara vereyim. O seni evlendirir' dedi. Hüseyin olarak tanıtılan ve gerçek isminin sonradan Resul olduğunu öğrendiğim bir adamın numarasını verdi ve çağrı atmamı söyledi. Ben de adamla telefonla konuştum ve 'Gel burada iyi bir aile kızı var' dedi...

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında Akılalmaz Dolandırıcılık Hikayesi!

PARA İSTEMEYE BAŞLAYINCA ŞÜPHELENDİ

Ben de oğlum, kızım ve eniştemi alarak Birecik'e gittim. Bana Hilal olarak tanıttıkları kadının 38 yaşında olduğunu öğrendiğimde 'Ben 57 yaşındayım. Sen bana göre çok gençsin' dedim. O da bana 'Ben genç istemiyorum. Aklı başında birisi istiyorum' yanıtını verdi... Ertesi gün 11 bin 500 TL'lik ziynet eşyası, kıyafet ve cep telefonu aldım ve nişanlandık. Nişan esnasında Emine'nin dayısı olarak tanıtılan Hüseyin ismindeki adam, 7 bin 500 TL değerinde iki bilezik taktı. Ardından aradı beni ve 'bu kadar pahalı hediye taktığım için eşimle tartıştım. Bana bileziklerin parasını geri ver' dedi. Ben de nakit olarak bileziklerin parasını verdim... Benden sık sık para istemeye başladıklarında şüphelenmeye başladım. Yaklaşık 20 gün sonra nişanlımın evine gittiğimde evin boş olduğunu gördüm. Oradaki komşuları, 'Onlar böyle evlilik vaadiyle dolandırıcılık işi yaparlar' deyince dolandırıldığımı anladım ve bana nişanlımın dayısı olarak tanıtılan adamın aslında eşi olduğunu öğrendim."

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında Akılalmaz Dolandırıcılık Hikayesi!

İDDİALARI YALANLADI

Tevfik Bey'in bu iddialarından sonra Hüseyin olarak bilinen Resul Bey canlı yayına bağlanarak iddiaları yalanladı ve "Tevfik bey evlenmek isteyince ben de yardımcı olmak için yeğenim olarak tanıttım." dedi. Ardından programa bağlanan Emin Bey de "Bu kişi Hilal Hanımı Fatma olarak tanıtıp 11 bin liramızı aldı" diyerek Resul Beyi suçladı. Resul Bey de gelen suçlamalar karşısında Hilal Hanım için bu işleri yapmak istemiyor diyerek aslında kısmi bir itirafta bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

Dürbünlü:

müge anlının giydigi elbise dinimize hiç uymuyor,o giydiği şeye elbise demek bile dogru değildir,,çok ayıp.

11
14
yanıtYanıtla
Laz Kızı:

ÇOK DOGRU SÖYLÜYORSUN HOCAM.

yanıt3
yanıt3
Kayserili:

Aynen Katılıyorum Dürbünlü Dayı.

yanıt2
yanıt3
TT:

Elbisesiz gözlere daha iyi hitap ederdi demekmi istiyorsun

yanıt1
yanıt2
greencart hüseyin:

Herşeyi hallettiniz kılık kıyafet kaldı, önce yüreğinize merhamet giydirin

yanıt2
yanıt1
Müge anlı hanıma:

Her ne kadar açık-saçık gezene kâfir dememek gerekir ise de, açık gezen kadının zamanla kalbi kararır, açık gezdiği için, içi sızlamazsa, imanı da zayıflayıp bir gün tamamen sönebilir.

7
1
yanıtYanıtla
Müge anlı hanıma:

Kahraman Nene hatunuyu hatırla o çarşafli idi Çarşaf millidir Türk tür

yanıt1
yanıt0
m.ascan:

memleket saf salak embasıl ınsanlarla dolu bu ne akıl allahını seven bır ızah etsın ya bu nasıl ıs arkadas ya be bunak gelmısın 60 yasına sen sozde karı arıyon ama gorgu ızan sfır be saftırık bu ne nısanı kısaca verdın parayı al karıyı gotur evıne nıye beklersın bu bır ıkı hadı sen akıl tutulması yasadın o senle gelenlerdemı bu kadar saf salak ınsanlar eh ınsan dın dıyanet ve ahlakı edebı bılmezse boyle mal olarak ulkeye rezıl olur senın aykun sfır emserım sı ıc o paranın ustuneyuhlarolsun

6
1
yanıtYanıtla
habalahubala:

emmi enayilik sende karıyı görünce herşeyi unutmuşundur

6
1
yanıtYanıtla
Müge anlı hanıma:

Erkeğin kadına, kadının da erkeğe [şehvetle] bakması haramdır.) [Taberani]

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title