Haberler

Müge Anlı dehşete düştü! Anne, 6 aylık bebeğini tandırda diğerini de boğarak öldürdü

Güncelleme:

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 14 çocuk babası Kerem Durur'un bir anda ortadan kaybolması işlenmeye başlandı. Başka biriyle evliyken Durur ile ilişki yaşamaya başlayan Resime Dönmez'in 6 aylık bebeğini tandıra atarak yaktığını öğrenince hayatının şokunu yaşayan Anlı "Duyduğum en vahşi şey" dedi.

Antalya'da kaybolan ve 2016'dan bu yana haber alınamayan 74 yaşındaki Kerem Durur'a ne olduğu ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'da araştırılmaya başlandı. Durur'un nerede olduğu tespit edilmeye çalışılırken birliktelik yaşadığı Resime Dönmez hakkındaki detaylar kan dondurdu.

"6 AYLIK BEBEĞİ TANDIRDA YAKTI"

Anlatılanlara göre Resime Hanım ile Kerem Bey'in ilişkisi, Resime Dönmez evliyken başladı. Resime Dönmez'in Kerem Durur'dan önceki eşi ve Kerem Durur'un kardeşi, Müge Anlı canlı yayınında şok iddialar ortaya attı. İddiaya göre Resime Dönmez'in eski eşiyle evli olduğu dönemde 6 aylık bebeği tandıra atıldı. Ağızdan ağıza dolaşan bilgilere göre ise bebeği tandıra atan kişi Resime Hanım'ın ta kendisi.

Müge Anlı dehşete düştü! Kadın, 6 aylık bebeğini tandırda diğerini de boğarak öldürdü

ÇOCUĞU EVLİLİK DIŞI MEYDANA GELDİ

Resime Hanım'ın bebeğini tandıra neden attığı ise Müge Anlı canlı yayınında gelen ihbarlar doğrultusunda şu şekilde anlatıldı; Kerem Durur'un 7 çocuğunun annesi Resime Durur, eski eşi ile evli olduğu dönemde dünyaya getirdiği çocuk Kerem Bey'den. Hal böyle olunca Resime Durur'un bu durumun ortaya çıkmaması için kendi evladını tandıra attığı iddia ediliyor.

BİR ÇOCUĞU DA BOĞULARAK ÖLMÜŞ

Kendisinin bebeğinin yandığı sırada evde olmadığını, geri döndüğünde olup biteni öğrendiğini ifade eden Resime Dönmez, bebeğini tandırda yaktığı iddiasını reddetti. Öte yandan Müge Anlı'nın bugün yayınlanan bölümünde Resim Dönmez'in Van Erciş'te bir çocuğunun da boğularak öldüğü ortaya çıktı.

Canlı yayında öğrendikleri karşısında büyük şok yaşayan Müge Anlı ise "Bugüne kadar bu programda duyduğum en vahşi şey, inanamıyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
500

Yorumlar (36)

tosun:

reyting ugruna muge karisi bi aileyi daha kurban ediyo

7
39
yanıtYanıtla
yok artık:

Kadın hem kocasını hem iki çocuğunu öldürmüş. Senelerdir serbest geziyor. Olayın iç yüzü Müge Anlı''da ortaya çıkınca mı kadının hayatı mahvoldu? Kadın 40 senede 3 kişiyi öldürmüş, hala serbest gezseydi yani bunu mu tercih ederdin?

yanıt0
yanıt0
tosun:

yok kardes senin bu soylediklerini suclanan kadin nerede sucu kabul etti''de bu hukume vardin muge kadin ve orada oturan kir kafadan baskasi israrla kadini suclu gosterme cabasi gosteripde aglama yalanina burunmuyo yani bi tiyatro

yanıt0
yanıt0
Mert:

Bu tarz programlar kesinlikle zararlı hakim savcı emeklimi olduda bu tür işleri tv ekranlarında çözmeye çalışıyorsunuz açıkça verilen mesaj şu polisimiz savcınız uyuyor olayı biz devraldık hiçbir medeni ülkede böylesi çirkin konular tv ekranlarında tartışma konusu yapılmaz ayıp ayıp. İnşallah kapatırlar reytinginiz batsın....

18
18
yanıtYanıtla
Sedat doğru:

Bunun yapan vahşi nin yaşama hakkı olmamalıdır

35
0
yanıtYanıtla
GÜL):

Kanım dondu. . . . İnsanlık öldü. . . . . . . . . . yazacak söz bulamıyorum

33
2
yanıtYanıtla
özkardeş:

ÖZKARDEŞ. KEŞKE. MÜGE. ANLI. GİBİ. İNSANLAR. ÇOGALSA. KÖTÜLÜKLER. BİTER. ÇOK. HARBİ. KADIN. HELAL. OLSUN.

19
9
yanıtYanıtla
adil:

Bunların insan olduğuna inanmıyorum genetiği değiştirilmiş insana benzetilmiş canavar bunlar.

22
1
yanıtYanıtla
mahmut:

Bu kadar manyak nereden cıktı türedi

19
0
yanıtYanıtla
Apache:

New Türkiye den dindar toplum manzaraları..

8
11
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title