Haberler

Müge Anlı'da cinsel içerikli görüntüleri çıkan kadın suskunluğunu bozdu

Güncelleme:

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Afyonkarahisar'da 23 Ağustos günü şüpheli bir kazada yaşamını yitirdiği iddia edilen Tuncay Demirel'in ölüm nedeni araştırılıyor.

TÜM GÖZLER NAZİFE'DE

45 yaşındaki Tuncay Demirel'in eşi Nazife Demirel ve yasak aşkı Yasin bey tarafından planlı bir şekilde öldürüldüğü iddia edildi. Nazife Demirel'in Müge Anlı dahil bir çok kişinin gördüğü uygunsuz görüntüleri de iddiaları güçlendirdi. İddiaların odağındaki Nazife ise yasak aşkı ve ölen eşi hakkında herkesi şoke eden itiraflar yaptı.

Müge Anlı'da cinsel içerikli görüntüleri çıkan kadın suskunluğunu bozdu

GÖRÜNTÜLERİ İNTERNETTE İZLEDİ

3 çocuk babası Tuncay Demirel'in Nazife Demirel ile 20 yıllık evliydi. İş gereği sık sık şehir dışına giden Tuncay Bey, yine şehir dışına çıktığı bir gün internete baktığında tesadüfen eşi Nazife Demirel'in bir eğlence mekanındaki görüntülerini izledi. İzledikleri karşısında hayrete düşen Tuncay Bey, Afyonkarahisar'a geri dönerek eşine görüntüleri sorunca "Yasin isminde biri beni zorla çalıştırdı" cevabını aldı.

Müge Anlı'da cinsel içerikli görüntüleri çıkan kadın suskunluğunu bozdu

KARISIYLA YASAK AŞKINI ARABADA GÖRDÜ

Bu olayda sonra 23 Ağustos günü Tuncay Demirel, 3 çocuğu ile aracına binip Afyon merkezdeki pazara ekmek satmak için gitti. Bu sıradapazarda arabanın içinde eşi Nazife ile yasak aşkı Yasin'i gördü. İkili hızla oradan uzaklaşmaya çalışırken Tuncay Demirel arabanın üzerine atladı. Talihsiz koca, arabanın üzerindeyken başka bir aracın vurmasıyla yola savrulup düştü. Bu düşme sonucunda Tuncay Demirel hayatını kaybetti. Tuncay Demirel'in ağabeyi Nurettin Demirel ve diğer aile bireyleri bu olayın kaza değil planlı bir cinayet olduğunu iddia etti.

Müge Anlı'da cinsel içerikli görüntüleri çıkan kadın suskunluğunu bozdu

GÖRÜNTÜLER HAKKINDA KONUŞTU

Olayla ilgili soruşturma devam ederken kocasını öldürtmekle suçlanan Nazife Demirel, gece kulübünde çalıştığı ve kocasının da bundan haberdar olduğunu belirterek uygunsuz görüntüleri için şu açıklamayı yaptı: "O gün işe gitmiştim. Sabah kalktığımda telefondan çekilmiş videoları gördüm. Nasıl çekildi nereye atıldı hiç bir bilgim yok. Karakola gittim şikayetçi oldum Yasin'de. Yasin yaptı diye düşündüm. Sonrada o yapmamıştır diye şikayetimi eşimden habersiz aldım. Yasin'le aramazda bir gönül ilişkisi var. Ama öyle büyük bir gönül ilişkisi yok."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cep Telefonu Müge Anlı Afyon Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (62)

Hamzaaa:

Ülkeyi mahvettiniz sizin gibileri ıslah etsin demek lazım ama ıslah olmuyor tam aksine gün geçtikçe sizin gibiler zararlı bakteri gibi çoğalır oldunuz. Şimdi o kocan olacak gariban seni öldürseydi manşetler direk koca kurbanına bir can daha gitti denip senin gibi edep yoksunu insan için protesto ve yürüyüşler yapılacaktı. Kadın erkek farketmez bu tarz edep yoksunu insanlar için caydırıcı önlemler almak lazım. . . .

154
5
yanıtYanıtla
yu:

cok güzel tesbit teşekkürler ahmaklar okusunda görsün haberi

yanıt39
yanıt0
mustafa yıldırım:

kardeş iyi analiz etmişsin ama dünyanın çivisi çıkmış

yanıt27
yanıt0
tubaa:

aynen kardes

yanıt28
yanıt1
Paranahue Paranahue Parana:

Bana islam dininin bir gereğiymiş gibi Suriye Milliyetçiliğini dayatmaktan vazgeçin. Suriye Milliyetçisi ol ma ya ca ğım. Zorla mı ya yeter.

45
56
yanıtYanıtla
Abdül:

Biz bu ülkedeyiz artık. Bu gerçeği değiştiremezsin

yanıt5
yanıt38
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Yüce rabbim ne sabırlısın biz helak olmayı fazlasıyla hak ediyoruz

48
3
yanıtYanıtla
MOYENÇUR:

BAŞ ÖRTÜSÜNÜ KURTARDIN AKP , AMA BAŞLARI KAYBETTİN.

20
14
yanıtYanıtla
m.r:

malsın lan sen sende bunun gibi bi kadından çıkmızsın belli

yanıt3
yanıt1
KUMLUCALI UĞUR:

Kadın nasıl utanmadan bir de ekrana demeç veriyor anlamıyorum.

28
1
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title