Haberler

Müge Anlı'da Akıllara Durgunluk Veren Olay! 4 Yıl Baktığı Çocuk Başkasının Çıktı

Güncelleme:

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Faruk adında bir şahıs, 4 yaşındaki çocuğun kendisinden olduğunu düşünerek DNA testi istedi. DNA testinin olumsuz sonuçlanmasının ardından Faruk, canlı yayında çocuğun annesi Birgül'e saldırdı.

Müge Anlı'da yine akıllara durgunluk veren bir olay gün yüzüne çıktı. 4 yaşındaki oğlunu göremediği için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Birgül, canlı yayında saldırıya uğradı.

Birgül, bir kişiden çocuk yaptıktan sonra Faruk ile tanışarak onun evine yerleşti. Burda hamilelik sürecini geçiren Birgül, Görkem adında bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Daha sonra Faruk'tan da ayrılan Birgül, Faruk'un çocuğunu kendine göstermediği gerekçesiyle programa başvuruda bulundu.

Müge Anlı'da Akıllara Durgunluk Veren Olay! 4 Yıl Baktığı Çocuk Başkasının Çıktı

FARUK, ÇOCUĞUN KENDİNDEN OLDUĞUNA İNANIYORDU

Faruk, Birgül'ün kendisinden ayrılmasının ardından Görkem'in kendi çocuğu olduğu düşüncesiyle bakmaya başladı. Toplamda Görkem'e 4 yıl bakan Faruk, canlı yayında yapılan DNA sonucuyla hayatının şokunu yaşadı.

FARUK CANLI YAYINDA BİRGÜL'E SALDIRDI

Müge Anlı canlı yayında yaptığı açıklamada, yapılan 19 ayrı test sonucunda Görkem'in babasının Faruk olamayacağını duyurdu. bu sözlerin üzerine Faruk canlı yayında Birgül'e saldırıda bulundu. Programda saldırının ardından apar topar reklama gidildi.

Müge Anlı'da Akıllara Durgunluk Veren Olay! 4 Yıl Baktığı Çocuk Başkasının ÇıktıBirgül Memiş

"BEN ÇOCUĞUMA SONUNA KADAR BAKACAĞIM"

Birgül, Faruk'un saldırısının ardından konuştu. Birgül, "Çocuk benim çocuğum, sonuna kadar bakacağım" dedi.

Müge Anlı'da Akıllara Durgunluk Veren Olay! 4 Yıl Baktığı Çocuk Başkasının Çıktı

"FARUK'UN YAPTIĞI DOĞRU DEĞİL"

Müge Anlı Birgül'ün Faruk'a çocuğun kendisinden olmadığını fakat bu durumun köy yerinde yanlış karşılanacağını düşündüğü gerekçesiyle böyle bir saldırıda bulunduğunu söyledi. Anlı, "Faruk biraz bunu bence arbalarına bir tepki olarak verdiğini düşünüyorum. Faruk'un da aklında soru işaretleri var. Sakinleşsin konuşacağız" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı 3.Sayfa Magazin Haberler

500

Yorumlar (114)

adem ayhan:

Kadın diyor zaten yaptım . Tek isteği çocuguna bakmak . Bir anneyi çocugundan ayırmaya kimsenin yetkisi olamaz bide saldırıyor terbiyesizadam bu kafalar değişmeli artık

2
26
yanıtYanıtla
yusuf:

sende bır dna testı yaptır! aynı kafadansın kadınla

yanıt10
yanıt1
I:

Adamla çocuğa yazık oldu .o kadın anneliği hak etmiyor bence doğurmak artı büyütüp yetiştirmek annelik .cocuk anneye verilirse yazık olur

26
1
yanıtYanıtla
mühendis:

kim olsa çılgına döner :( düşünsene oğlum dediğin senin evladın değil çok üzücü bir durum

25
2
yanıtYanıtla
Şahin:

müge anlı sana ve senin gibi aşağılık insanlara başkasının düştüğü durumu kendine reyting olarak görüp bundan mutluluk duyanlara lanet olsun

21
5
yanıtYanıtla
MARMARALI:

bu programlar milleti bozmuyor. aksine bu programlar toplumun bozukluğunu açığa çıkarıyor.

14
11
yanıtYanıtla
ASGARİ ÜCRET:

asgari ücret 1400 veya 1300 e çekilmesi taraftarıyım işveren olarak bizide düşünsünler 2000 bin lira asgari deil rahatlıktır lükse girer enflasyon zaten düşecek milletimiz hükümete yardımcı olsun dış mihrakların oyununa gelmeyin insanların bence durumu iyi 1300 şu şartlarda çok iyi işveren olarak önce biz kazanalım sonra millet zaten kazanır. (trl)

8
16
yanıtYanıtla
İŞÇİ:

LAN NE DEDİNİN FARKINDAMISIN SEN 2000 RAATLIK DİYOR 2000 LİRAYLA NASIL GECİNİLCEKMIS KİRA VEREN COCU OLAN Bİ AİLE

yanıt4
yanıt3
zeynep:

adama o kadar çok üzüldüm ki? evet birgülün yaşadıklar kolay değil ama yaptığı da hiç affedilir tarafı yok. Allah ıslah etsin. 5 dakikalık zevkeleri için insanların hayatlarını karartıyorlar. Allah faruk beyin yardımcısı olsun.

24
0
yanıtYanıtla
rokko şeker:

faruk beyi bi teselli et zeynep

yanıt1
yanıt21
Tüm 114 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title