Haberler

Müge Anlı, Çiftlik Bank'ın Nasıl Dolandırdığını Uygulamalı Anlattı

Güncelleme:

Müge Anlı, milyonlarca lirayı toplayıp Uruguay'a kaçan Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın'ın vatandaşlarımızı nasıl dolandırdığını canlı yayında uygulamalı olarak anlattı.

Kayıpları bulması ve cinayetleri çözmesi ile adından söz ettiren ünlü sunucu Müge Anlı, bu kez günlerdir gündemi meşgul eden çiftlik Bank mağdurlarına el attı.

CANLI YAYINDA UYGULAMALI OLARAK ANLATTI

ATV ekranlarında yayınlanan programında konuyu enine boyuna işleyen Müge Anlı, Çiftlik Bank'ın insanları nasıl bir yolla dolandırdığı canlı yayında uygulamalı gösterdi.

PARALARI TOPLAYIP URUGUAY'IN YOLUNU TUTTU

Hatırlanacağı üzere Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın topladığı paralarla Uruguay'a kaçmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı Uruguay Aydın TV Magazin Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (41)

hasan:

bunlar ülkeyi kendileri soyamadıkları için çiflikbankı batırdılar. bide bu medya kuruluşu hala itibarsuikatı yaparak çifllikbankı fetö ile ilişkilendiriyorlar. önce aynaya bir baksınlar kendilerinin de fetö zihniyyetinden farkı yok.

41
2
yanıtYanıtla
oıoppppoooo:

Müge anlı bu tosuncuğa kafayı takarsa valla bulur getirir demedi demeyin

12
0
yanıtYanıtla
tosun:

bunu yazan tosun okuyana kosun

9
1
yanıtYanıtla
Özkan:

Bana 500tl yollayın bunlardan korunma yollarnı anlatayım

10
0
yanıtYanıtla
Gözlem:

DEVLET NEREDE diye soran vatandaşa: Devlet dediğin, bir başka ÇİFTLİK BANK vakası . . Hiç uygulanmayan bir anayasası ve kanunları var. ! Kendi çıkardığı KHK''lerle, kendilerine sonsuz bir ayrıcalık tanıdılar. Eleştiren vatan haini. . !

4
5
yanıtYanıtla
VANLI YEŞİM:

Tombiş kaçmasaymış kim bilir kaç sene daha kahraman ilan edilecekti. Dikkat ettiniz mi hiç kaçıp gittikten bir kaç ay sonra geçmişi araştırılıyor ve ne halt yediği çok sonra ortalığa dökülür keşke büyük kanalllara çıkarıp alkışlanmadan önece yapılsaydı da bu kadar insan mağdur olmasaydı ama nerdeee

8
0
yanıtYanıtla
70:

aman medya olarak hıc kendınıze toz kondurmayın. yaptık tosuncugun bol bol reklamını aldık parasını sonrada vatandas ınandı bıze ve dolandırdırıldı. kusura bakmayın demıyo 14 tane yayın kurulusuda cıkıp. . . .

7
0
yanıtYanıtla
RACO:

hah bunada burnunu sok 1 senede bu dombiliyi anlatır köşeyi dönersin 80 bin kişi varmış 10 yıllık malzeme çıkar sana burdan yaş yere yatmazsın sen müge

3
2
yanıtYanıtla
HORASYUS:

bravo adama kudus, dis gucler, abdulhamid han dedi goturdu parayi isi biliyo

5
0
yanıtYanıtla
boğa burcu:

tam tosun valla. boynuzu dakmış

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title