Haberler

Müge Anlı, Şaşkınlığını Gizleyemedi! 4 İlde 6 Nişanlısı Var

Güncelleme:

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ortaya çıkan dolandırıcılık olayı ağızları açık bıraktı. Hilal adındaki kadının 4 ilde 6 nişanlısının olduğu ortaya çıktı.

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ortaya çıkan dolandırıcılık olayı ağızları açık bıraktı. Hilal adındaki kadının 4 ilde 6 nişanlısının olduğu ortaya çıktı.

Müge Anlı, Şaşkınlığını Gizleyemedi! 4 İlde 6 Nişanlısı Var

GERÇEKLER İFŞA OLDU

Atv'de ekrana gelen 'Müge Anlı İle Tatlı Sert' programına katılarak evlilik vaadiyle dolandırıldığını söyleyen Tevfik Karagöz olayında, şaşırtan gelişmeler yaşandı. Karagöz'ü dolandıran 'Milli Gelin' Hilal'in Gaziantep, Hatay, Kırşehir ve Antalya'da da 6 kişiyle daha böyle nişanlar yaptığı ortaya çıktı. İsmini vermek istemeyen bir kadın da canlı yayına bağlanınca tüm gerçekler bir bir ifşa oldu.

Müge Anlı, Şaşkınlığını Gizleyemedi! 4 İlde 6 Nişanlısı Var

6 KİŞİYİ MAĞDUR ETTİ

57 yaşındaki Tevfik Karagöz, Resul Beyin karısı Hilal Hanımı "bekar" olarak tanıtıp kendine nişanladığını öne sürdü ve 37 Bin Lirasını geri alabilmek için Müge Anlı'dan yardım istedi. Programın ilerleyen bölümlerde Resul Bey canlı yayına bağlanarak iddiaları yalanladı ve "Tevfik bey evlenmek isteyince ben de yardımcı olmak için yeğenim olarak tanıttım" dedi. Fakat olayın perde arkasının bambaşka olduğu ortaya çıktı. Tevfik Beyi dolandıranların bir evlilik çetesi olduğu ve Türkiye genelinde birçok insanı böyle dolandırdıkları öğrenildi. Müge Anlı da bugünkü bölümde Gaziantep, Hatay, Kırşehir ve Antalya'dan gelen 5 'Milli Gelin' mağdurunu canlı yayına çıkarttı ve şikayetlerini dinledi. 6'ıncı mağdurun da yeni bir evlilik yaptığı için yayına katılamadığı öğrenildi.

Müge Anlı, Şaşkınlığını Gizleyemedi! 4 İlde 6 Nişanlısı Var

MÜGE ANLI ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

İlerleyen dakikalarda da 'Milli Gelin'in dolandırdığı bir ailenin getirdiği görüntüler izletildi. Gelinin nişan esnasında çekilen görüntülerdeki rahatlığını gören Müge Anlı şaşkınlığını gizleyemedi. Anlı, 'Milli Gelin' olayını anlatırken "Nerdeyse partilerin bile bu kadar organize kurumları olamıyor. Ancak bizim Jandarma teşkilatı bu kadar kurumsal olabilir." ifadelerini kullandı. Yine ilerleyen dakikalarda canlı yayında telefonla bağlanan ve ismini vermek istemeyen kadın, "Dolandırıcılık yapacakları yerlerde önce gerçek bir evliliğe vesile olurlar. Bu onların güvencesidir. Ardından bir ev, anne, baba ayarlarlar. Dolandırıcılığı yapıp ortadan kaybolurlar. Paraları da aralarında bölüşürler" diyerek evlilik çetesini anlattı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı Atv TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (49)

EMEKLİ48:

Mağdur erkeklere sorsak eski karına ne kadar altın yapmıştın diye; bu dolandırıcı karıya kaptırdıklarından kesin azdır.

20
1
yanıtYanıtla
ASLI:

KAPANINCA MÜSLÜMAN OLUNUYORSA HER TARAFLARI KÜRKLERİYLE KAPLI HAYVANLAR EN İYİ MÜSLÜMAN O ZAMAN. ÖNCE İNSAN OLUN AMA DÜRÜST İNSAN OLUN KUL HAKKI YEMEYİN ZAYIFI EZMEYİN EN ÖNEMLİSİ DİNİ KULLANIP OY TOPLAMAYIN.

14
6
yanıtYanıtla
bekir:

popo ne ne olcak oda laik o zman

yanıt1
yanıt4
Berk:

Asli yaptigin yoruma bakacak olursak, sen hayvanlardan daha asagisin.

yanıt2
yanıt0
Baban:

Bak oğlum adını ASLI yazıp milleti kandırma

yanıt0
yanıt0
Sayın müge anlı hanıma:

"FASIKIN GIYBETİ YOKTUR" Hadis-i şeriftir Dinimizde açık saçık gezmek günahtır. Çarşaf-ı şerif farzdır. Çarşaf-ı şerif Türk adetidir. Millîdir. Kahraman Nene hatun Çarşaflı idi. TÜRK ADETİ ÖZÜMÜZE DÖNMELİYİZ

9
10
yanıtYanıtla
Sayın Müge anlı hanıma:

"Fasıkın gıybeti yoktur" Hadis-i şeriftir Dinimizde açık saçık gezmek günahtır. Çarşaf-ı şerif farzdır. Çarşaf-ı şerif Türk adetidir Millîdir. TÜRK ADETİ ÖZÜMÜZE DÖNMELİDİR

4
14
yanıtYanıtla
:

GIYBET YAPMA. KINAMA. GÜNAH. İMAN ZAYIFLIYOR. MENDEBUR SENDE.

yanıt0
yanıt1
Kılçık:

Senin gibisini parayla arasan bulamazsın. Neslinin çok istinai bir türüsün sen. . . Müge hanım ın hayırları ve sevaplarını sen 300 yıl ömür ile yaşasanda kazanamazsın. 300 yıl geçsede sen çarşaftan öte geçemezsin. Çünkü aklın yetmez.

yanıt3
yanıt4
Esra A.:

Hep erkekler mi yapacak, yürü be namın yürüsün aslanım benim. :D

6
10
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title