Haberler

Müftülükteki Saldırıda Hayatını Kaybeden 5 Kişiden 2'si Son Yolculuğuna Uğurlandı

Müftülükteki saldırıda hayatını kaybeden 5 kişiden 2'si son yolculuğuna uğurlandıERZİNCAN - Erzincan'ın Tercan ilçesindeki kaymakamlık binasında dün meydana gelen silahlı kavgada hayatını kaybeden 5 kişiden 2'si için Tercan'da cenaze töreni düzenlendi.

Müftülükteki saldırıda hayatını kaybeden 5 kişiden 2'si son yolculuğuna uğurlandı

ERZİNCAN - Erzincan'ın Tercan ilçesindeki kaymakamlık binasında dün meydana gelen silahlı kavgada hayatını kaybeden 5 kişiden 2'si için Tercan'da cenaze töreni düzenlendi.

Erzincan'ın Tercan ilçesindeki kaymakamlık binası içerisinde dün ilçe müftülüğü kadrosunda görevli Fatih Aslan diğer çalışanlar ile arasında çıkan tartışma sonucu kendisine ait tabanca ile önce evrak odasına, ardından müftü odasına giderek rastgele ateş açmıştı. Yaşanan olayın akabinde aralarında intihar eden olayın faali Fatih Aslan da olmak üzere 5 kişi hayatını kaybetti.

Olayın ardından otopsisi yapılan 5 kişiden ilçe müftülüğünde memur olarak görev yapan Rasim Kılıç ve Tercan Kervansaray cami imam hatibi Harun Yakup Günay için Erzincan'ın Tercan ilçesindeki ilçe meydanında cenaze merasimi düzenlendi.

Düzenlenen cenaze merasimine Erzincan Vali Vekili Dede Musa Baştürk, Tercan Kaymakamı Kürşad Karaca, Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, bazı kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve ölen şahısların yakınları katıldı.

Saldırıda hayatını kaybeden 5 kişiden ilçe müftülüğünde memur olarak görev yapan Rasim Kılıç ve Tercan Kervansaray cami imam hatibi Harun Yakup Günay için ilçe meydanında düzenlenen cenaze merasiminin ardından naaşları ilçe mezarlığına defnedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kaymakamlık Erzincan Tercan 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title