Haberler

Müdür Koltuğundan Araba

Suruç Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, başta eski müdür koltuğu olmak üzere topladıkları atık malzemelerle tamamı kendi imkanları ile araba yaptılar.

Suruç Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, başta eski müdür koltuğu olmak üzere topladıkları atık malzemelerle tamamı kendi imkanları ile araba yaptılar.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri kendi imkanları ile topladıkları atık malzemeleri bir araya getirerek araba yaptılar. Arkadaşlarıyla birlikte ve kendi imkanları ile böyle bir araba yapmaya karar verdikleri söyleyen Suruç Endüstri Meslek Lisesi Metal Bölümü öğrencisi Fadıl Kaya, "Hocalarımızın desteğiyle bu arabayı yaptık. İlerideki hedefimiz bu arabaya motor takmak. Şimdi pedallı yaptık fakat ileride bunu daha fazla geliştireceğiz" dedi.

"TAMAMINI KENDİ İMKANLARIMIZLA YAPTIK"

Öğrencilerin isteği üzerine böyle bir araba yapmaya karar verdiklerini ifade eden Metal Bölümü Öğretmeni Mahmut Özdemir, "Bölümümüzdeki öğrenciler ile birlikte değişik sanat eserleri ve pratik eşyalar yapmaya çalıştık. Öğrencilerimiz bir gün yanıma gelerek dediler ki 'Hocam başka okullarda arabalar yapılıyor ve biz neden yapmıyoruz' dediler. Biz de oturup düşündük ve tamamen kendi imkanlarımız ile dışarıdan hiçbir destek almadan bu arabayı yaptık. Atık malzemelerden topladığımız ürünleri bir araya getirdik. Okulun deposundan bulduğumuz eski müdür koltuğunu da kullandık. İleride bu arabayı daha da geliştirerek motor takmayı hedefliyoruz" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Şanlıurfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title