Haberler

Müdür Harun Çakır: "Dayanışma Ruhunun Geliştirilmesini Amaçlıyoruz"

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Haftası kapsamında sosyal, kültürel ve sportif anlamda şölene hazırlanıyor.

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Haftası kapsamında sosyal, kültürel ve sportif anlamda şölene hazırlanıyor.

19 Mayıs Gençlik Haftası sebebiyle, futbol turnuvası, masa tenisi turnuvası, ortaokullar arası futbol turnuvası, Ortaokullar arası voleybol turnuvası, Liseler Arası masa tenisi, Liseler arası badminton turnuvası,Liseler Arası dart turnuvası, İlk ve Ortaokullar arası satranç turnuvası, Lise öğrencilerimize yönelik Beslenme ve bağımlılık (sigara -madde bağımlılığı), Polislik mesleği - trafik ve terör konulu seminer düzenleneceği bildirildi.

Görüşlerini aldığımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Çakır ise, "Bu yıl gençlere hitap eden çok renkli bir program hazırladık. Gençlerimiz arasında birlik-beraberlik, barış, kardeşlik, sevgi, saygı ve dayanışma ruhunun geliştirilmesini amaçlıyoruz. Sağlıklı nesiller yetiştirme gayretindeyiz. Gençlerimizin bu tarz etkinlikler hazırlamaları bizi çok mutlu ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak spora ve spor kardeşliğine dair elimizden gelen her türlü gayreti sarf edeceğiz" dedi.

Ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Çakır, Gençlik Haftası çerçevesinde düzenlenen aktivitelere her kesimin katılması ile coşkulu Gençlik Haftası yaşatmak istediklerini belirtiler.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title