Haberler

Mudanya ve Güzelyalı Doğalgaza Kavuşuyor

Bursa'nın Mudanya İlçesi ile Güzelyalı Beldesi Doğalgaza Kavuşuyor. Doğalgazın Bölgeye Gelmesinin Konut ve İşyerlerinin Değerini Arttıracağı İfade Edilirken, Bursagaz'ın Abonelik Kampanyasında 12 Taksit İmkanı Sağlanıyor.

Bursa'nın Mudanya İlçesi ile Güzelyalı beldesi doğalgaza kavuşuyor. Doğalgazın bölgeye gelmesinin konut ve işyerlerinin değerini arttıracağı ifade edilirken, Bursagaz'ın abonelik kampanyasında 12 taksit imkanı sağlanıyor.

Bursagaz, Mudanya ve Güzelyalı'nın doğalgaz altyapısını tamamlamak için toplam maliyeti 10 milyon dolar olan 22 kilometrelik çelik hat ve 166 kilometrelik polietilen servis hattı döşeyecek ve bir adet doğalaz basınç düşürme istasyonu kuracak.

Bursagaz, Mudanya ve Güzelyalı bölgesine yönelik düzenlediği taksitli doğalgaz abonelik kampanyasını, Bursa Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Hüseyin Konçak, Mudanya Belediye Başkanı Erol Demirhisar, Güzelyalı Belediye Başkanı Selçuk Mutlu ve Bursagaz Genel Müdürü Ertuğrul Altın'ın katıldığı bir basın toplantısı ile tanıttı.

Doğalgazın 2008 yılında kullanıma başlayacağını ifade eden Bursagaz Genel Müdürü Ertuğrul Altın, 1 Haziran - 31 Ağustos 2007 tarihleri arasında devam edecek bir abonelik kampanyası düzenlediklerini ve 12 taksit imkanı sunduklarını söyledi.

Bölgedeki yoğun yaz nüfusunun da faydalanabilmesi için kampanyayı Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında düzenlediklerini belirten Altın, "İnanıyorum ki, hem tüm yıl boyunca bölgede ikamet eden hem de sadece yaz aylarında Mudanya ve Güzelyalı'da yaşayan hemşehrilerimiz, evlerinin ve işyerlerinin değerini artırmak için, Mudanya ve Güzelyalı'nın o eşsiz havasını ve doğasını korumak için kampanyaya en yüksek katılımı göstereceklerdir" dedi.

Doğalgaz kullanılmaya başlamasıyla birlike sadece yaz aylarında bölgede ikamet eden nüfusun da 12 ay boyunca bölgede ikamet etmeye başlayacaklarını ifade eden Altın, "Bu kampanya ile Mudanya ve Güzelyalı'da ikamet edenlerin doğalgaz abonesi olabilmeleri için en avantajlı fırsatı sunuyoruz. Tüm bölge halkını bu fırsattan yararlanmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Hüseyin Konçak ise doğalgazın yaygınlaşmasının Bursa'nın 'Avrupa Kenti' vizyonuna çok önemli katkısı olduğunu ve bölgesinde doğalgaz altyapısı tamamlanmış olan tüm Bursalıların doğalgaz kullanması gerektiğini söyledi.

(EK-İHS)

01.06.2007 15:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title