Haberler

Mudanya Devlet Hastanesi'nin Çalışmaları Devam Ediyor

Mudanya'nın tepedevrent mevkisinde yapılmakta olan Mudanya Devlet Hastanesi'nin yüzde 70 oranında tamamlandığı bildirildi.

Mudanya'nın tepedevrent mevkisinde yapılmakta olan Mudanya Devlet Hastanesi'nin yüzde 70 oranında tamamlandığı bildirildi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından temeli atılan, 98 dönüm arazi üzerinde yapımına başlanan, 13 milyon liraya mal olacak 100 yataklı Mudanya Devlet Hastanesi'nin bina iç ince işlerinin yüzde 30, kaba inşaatınında yüzde 70 tamamlanmış durumda olduğu bildirildi.

Hastane Müdürü Sabri Akay, yaptığı açıklamada, Mudanya Devlet Hastanesi'nin ihtiyaca cevap veremediğini ve aşırı yığılmalara neden olduğunu belirterek,

"Mevcut hastanemiz, yapı kalitesi bakımdan ve ekonomik ömrünü tamamlamış vaziyettedir. Tepedevrent mevkine yapılan 100 yataklı hastanemiz her bakımdan kullanıma ihtiyaca cevap verecek şekilde inşa ediliyor" dedi.

Müteahhit Firma'nın Şantiye Şefi Murat Aydın, hastanenin inşaatına 2012 Mart ayında başlandığını ve 2 ay sürede kaba inşaatın bitip ince işlere devam ettiklerini belirtti.

Yapımı devam eden hastanenin, zemin üzerine 3 katlı ve 100 yatak kapasiteli planlandığını söyleyen Aydın, "İnşaatımız deprem yönetmeliğine uygun olarak yapıldı. Hedefimiz hastanemizi 2013 Ekim ayına kadar tamamlayarak teslim etmek, bu süreçte 100 çalışanımızla birlikte bütün gayretimizle devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Muhabir: Ömer Bilik / Tarık Üzgün

Yayıncı: Harun Kaymaz - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Arınç Mudanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title