Haberler

Mudanya'dan Kısa Kısa

Mudanya Belediyesine bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Zeytindalı ekibi, Ketendere mevkisindeki sahil ve yolda temizlik yaptı.

Mudanya Belediyesine bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Zeytindalı ekibi, Ketendere mevkisindeki sahil ve yolda temizlik yaptı.

Mudanya'daki tüm mahalleleri temizlemeyi amaçlayan ekip, mahalle meydanlarının deterjanla yıkanması, camiler ve şadırvanların temizlenmesi, köy kahvesi, sağlık ocağı, çocuk parkı, umumi tuvaletler, misafirhaneler ve muhtarlık binalarının yanı sıra sahilleri de temizlemeye başladı.

Ekip, Yalıçiftlik Mahallesi Ketendere mevkisindeki yaklaşık 4 kilometrelik yol ile 1 kilometrelik sahil şeridini temizledi ve 140 çuval çöp topladı.

Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mudanya'nın en uzak mahallesine kadar hizmet götürüldüğünü belirterek, "Ekibimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Ekibimiz, mahalleri bucak bucak gezerek temizlik ve düzenlemeleri büyük bir titizlik ve özveriyle gerçekleştiriyor. Mudanya'nın tüm mahallelerini temizlemeyi hedefleyen Zeytindalı ekibi şimdi de sahillerimizi temizleyip vatandaşların hafta sonlarında denize temiz ve sağlıklı ortamda girmelerini sağlıyor" ifadelerini kullandı.

- Usta sanatçılar, sanatçı adaylarıyla buluştu

Mudanya ilçesinde bu yıl faaliyete geçen Sahne Hane Tiyatro Grubunun, tiyatro ve sinema sanatçılarını, sanatçı adaylarıyla buluşturma projesi başladı.

Sahne Hane Tiyatro Grubu Salonu'nda 6 gün sürecek projede usta sanatçılar, sanatçı adayı gençlerle buluşup söyleşi yaparak tecrübelerini onlarla paylaşacak.

İlk programda Behruz Vagifoğlu'nun tek kişilik pandomim gösterisinin ardından düzenlenen toplantıda, Sahne Hane kurucuları Ramazan Sayın ve Mehmet Tamer Uyar, katılımcılara proje hakkında bilgi verdi.

Tiyatro ve sinemayla ilgilenen gençlerin 6 günlük konservatuvar eğitimi gibi bir eğitim almalarını istediklerini belirten Sayın, "Amacımız, oyunculukla uğraşan sanatçı adaylarını ve daha çok gençleri, televizyonlardan görüp sahnelerden takip ettiği tanıdık yüzler dediğimiz usta sanatçılarla bire bir karşılıklı oturup, söyleşi yapıp eğitim alarak onların tecrübelerinden yararlanmalarını sağlamaktır" dedi.

Sayın, Vagifoğlu'nun pandomim üzerine, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Yazarlık Bölüm Başkanı Ferhat Uludere'nin de "yaratıcı yazarlık" dersleri vereceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Mudanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title