Haberler

Abdullah Öcalan İçin 4 Milyon Liralık Yatırım

Güncelleme:

Abdullah Öcalan'ın tutuklu bulunduğu İmralı Adası'na ulaşımını sağlayan Mudanya İskelesi'nin yerine 4 milyon liralık harcamayla yenisi yapılıyor.

PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın 1999 yılında yakalanıp getirildiği İmralı Adası'nda ömür boyu hapis cezasına çarptırılmasından sonra, İmralı ile deniz ulaşımını sağlayan Mudanya İskelesi'nin yerine 4 milyon liralık harcamayla yenisi yapılıyor.

ÇOK MODERN OLACAK

Büyükşehir Belediyesi, Bursa Jandarma Bölge Komutanlığı'nın isteği üzerine devam eden Mudanya Sahil Projesi Kapsamı'nda, İmralı Cezaevi Müdürlüğü'nün de bulunduğu adliye binasının hemen yanındaki askeriyeye ait araziye modern bir iskele yapıyor.

Denizin içersinde 75 metre uzunluğunda 12 ton ağırlığında yük taşıyan kamyonların da geçeceği özel bir platform oluşturulduktan sonra, L şeklinde 65 metrelik iskele inşaa edilecek. Sahil Güvenlik'e ait dört botun da rahatlıkla demirleyeceği 140 metre uzunluğundaki iskelenin ihalesi Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleşecek ve yıl sonuna kadar tamamlanacak.

JANDARMA BİNALARI YAPILACAK

Yeni iskelede Sahil Güvenlik ve İmralı ile irtibatı sağlayan jandarmaya ait binalar bulunacak. Böylece İmralı'ya gitmek isteyenlerin kimlik kontrolleri, retina taramaları, üst aramaları buradan yapılacak. Yeni iskelenin hizmete girmesiyle Abdullah Öcalan'ın yakalanmasından sonra İmralı ile deniz irtibatını sağladığı için 17 yıldır halka açık olmayan iskele jandarma tarafından belediyeye teslim edilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Abdullah Öcalan İmralı Adası Mudanya Pkk Emlak Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (160)

Apo hapiste ölurse merhaba azrayil:

Apo içerde öldurse hepimizin sonu

8
171
yanıtYanıtla
KAVKAZ:

BİR ŞEBEK GÖRDÜM SANKİ. . . .

64
9
yanıtYanıtla
AKPKK:

SAYIN DEYİP, İYİ BESLEYİN, İMRALIYA VAPUR SEFERLERİ BAŞLATIN, GÖRÜŞÜN SONRA DA MUHALEFETE İFTİRA ATIN.

72
1
yanıtYanıtla
sincanlı:

Akkoyun kardeşlerim bakın Teröre kim destek veriyormuş CHP mi AKP mi bu ükede en büyük masraf çomara yapılırken. ikinci olarakta bu bebek katiline yapılıyor.

56
5
yanıtYanıtla
TEK:

Gün Gelecek hepiniz Sayin Reber öcalana saygi durusunda selam vereceksiniz !

29
32
yanıtYanıtla
çok:

dikkat etde İP '' ni tespıt edıp senı saygı durusunda tutmasınlar.

yanıt8
yanıt3
F.B:

O senin dediğin AKP üyeleri. Onlara göre SAYIN, Bize göre BEBEK KATİLİ

yanıt1
yanıt6
Kürt:

Abdullah öcalan Kürt halkinin ölümsüz lideridir !!

34
25
yanıtYanıtla
zaza12:

e tabi yapacak sonucta o gercek bi lider

37
19
yanıtYanıtla
Ülkücüler:

senin gibi malların lideri olduğu doğrudur. Enayi men

yanıt6
yanıt25
Tüm 160 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title