Haberler

Mudanya'da Sosyal Güvenlikle İlgili Merak Edilenler Yanıt Bulacak

Güncelleme:

Mudanya Belediyesi, çalışma hayatıyla ilgili önemli bir etkinliği Mudanyalılarla buluşturuyor.

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, sosyal güvenlik, çalışma hayatı ve emeklilikle ilgili merak edilenleri, 7 Nisan Cumartesi günü Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde yanıtlayacak.

Hizmet ve yatırım yelpazesi içindeki tüm çalışmalarını Mudanyalıların mutluluğu yönünde geliştiren Mudanya Belediyesi, çalışma hayatıyla ilgili de önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Mudanyalılar sosyal güvenlik ve çalışma hayatına dair tüm sorularına "Özgür Erdursun ile Sosyal Güvenlik" etkinliğinde yanıt bulacak. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, 7 Nisan Cumartesi günü saat 17.00'de Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde Mudanyalıların sorularını yanıtlayacak. Etkinlik, "Türkiye'de emeklilik gerçekleri, ne zaman emekli olacaksınız? Kimler düşük emekli maaşı alacak? Engellilerin emeklilik ve sosyal güvenlik hakları nelerdir? Kadınlar nasıl daha kolay emekli olabilir? Esnaf ve şirket ortakları nasıl emekli olabilir? Çalışmayan ev kadınları nasıl emekli olabilir?" başlıkları altında gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Uğur Mumcu Mudanya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title