Haberler

Mü'den "Yeni Medya Sosyolojisi Seminerleri" Düzenlenecek

Marmara Üniversitesi (MÜ) İletişim Fakültesi, yeni medya ve sosyoloji çalışmalarının ele alınacağı "Yeni Medya Sosyolojisi Seminerleri" düzenleyecek.

Marmara Üniversitesi (MÜ) İletişim Fakültesi, yeni medya ve sosyoloji çalışmalarının ele alınacağı "Yeni Medya Sosyolojisi Seminerleri" düzenleyecek.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre seminerler, 13 Nisan - 4 Mayıs tarihleri arasında, Marmara Üniversitesi Medya Merkezi Stüdyosu'nda gerçekleştirilecek.

MÜ İletişim Fakültesi İletişim Bilimleri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Filiz Aydoğan Boschele'nin öncülüğünde hazırlanan seminerlerin ilk oturumu, 13 Nisan Çarşamba günü saat 13.00'te yapılacak. "Yeni medya ve İroni" isimli oturumda, mizahi ve ironi haber sitesi zaytung.com kurucusu Hakan Bilginer öğrencilerle bir araya gelecek.

Seminerin ikinci oturumu ise 14 Nisan Perşembe günü, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör'ün "Yeni Medya ve İletişim Kuramları" isimli oturumuyla yapılacak.

Gazeteci Fadime Özkan'ın "Yeni Medya ve Röportaj" isimli üçüncü oturumu 20 Nisan'da, gazeteci Ruşen Çakır'ın "Yeni Medya ve Haber" isimli dördüncü oturumu ise 21 Nisan'da düzenlenecek.

"Yeni Medya ve Küreselleşme" isimli beşinci oturum, 28 Nisan'da, Sabancı Üniversitesi'nden Prof. Dr. Fuat Keyman'ın katılımıyla, son olarak "Yeni Medya ve Belgesel" isimli oturuma ise 4 Mayıs'ta, gazeteci ve yapımcı Ayşe Böhürler ev sahipliği yapacak.

Kaynak: AA / Güncel

Marmara Üniversitesi Aydoğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title