Haberler

Mü'de Rektör Adayları Seçimi... - Yök'e Bildirilecek 6 Aday Belirlendi

Marmara Üniversitesi'nin (MÜ) rektör adayları seçiminde, YÖK'e bildirilecek 6 isim belirlendi.

Marmara Üniversitesi'nin (MÜ) rektör adayları seçiminde, YÖK'e bildirilecek 6 isim belirlendi.

Üniversitenin Haydarpaşa Yerleşkesi'ndeki seçimde, Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yurdun Fırat, Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Güney, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga E. Dağlı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi, Kadın İşgücü Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Necla Pur, Tıp Fakültesi Gastroentroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Gastroentroloji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Nurdan Tözün, Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Özbaş, Fen Edebiyat Fakültesi Anorganik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halim Ayrancı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Altuğ rektör adaylığı için yarıştı.

Seçimde, 320 oy alan Prof. Dr. Necla Pur, 264 oy alan Prof. Dr. Nurdan Tözün, 257 oy alan Prof. Dr. Emin Özbaş, 234 oy alan Prof. Dr. İrfan Güney, 97 oy alan Prof. Dr. Tolga E. Dağlı ve 27 oy alan Prof. Dr. Osman Altuğ'un isimlerinin YÖK'e bildirileceği belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title