Haberler

Mtso Başkanı Koşmaz'a, Bakan Çelik'ten Teşekkür

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), eğitime sağladığı destekten ötürü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

Milli Eğitim Müdürü Hasan Özdemir, İl Müdür Yardımcısı Şerafettin Yel ve Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Ataman Taydaş, MTSO Başkanı Bülent Koşmaz ile oda binasına biraraya geldiler. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik tarafından başlatılan "Yenilenen İlköğretim Programları" tanıtım kampanyasına, MTSO'nun sağladığı destek sonucunda Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk tarafından hazırlanan teşekkür belgesini Milli Eğitim Müdürü Hasan Özdemir, MTSO Başkanı Bülent Koşmaz'a takdim etti. Özdemir, MTSO'nun eğitime verdiği destekten ötürü büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Eğitimin bir ülkenin kalkınmasında, ilerlemesinde, gelişmesinde en önemli etmenlerden olduğu söyleyem Özdemir, "Bakanlığımız tarafından başlatılan kampanyamızda Ticaret ve Sanayi Odamızın büyük desteğini aldık. Ve kampanyamızın da hedefine ulaştığını düşünüyoruz. Bu destekten ötürüde teşekkürlerimizi iletmek istedik. Sayın Valimiz Refik Arslan Öztürk'ün tarafından hazırlatılan teşekkür belgesini de Sayın Başkanımız Bülent Koşmaz'a makamında teslim etmek istedik" diye konuştu.

MTSO Başkanımız Sayın Bülent Koşmaz, eğitime desteklerinin her zaman devam edeceğini belirterek, "Sanayicimizin en büyük sıkıntısı kalifiye eleman. Ara eleman sıkıntısı hat safhada. Bu bizim en büyük sıkıntılarımızdan biri. Bu sıkıntıları aşmak içinde okul projemiz mevcut. Çeşitli temaslardan sonra da bu projemizi hayata geçirip eğitime verdiğimiz hizmetimizi devam ettireceğiz. Sayın Valimize ve Sayın Milli Eğitim Müdürümüze odamız adına aldığım bu belgeden ötürü de teşekkürlerimiz sunuyorum" dedi.

(ÖA-Mİ-

(ÖA-Mİ-)

07.08.2007 17:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title