Haberler

Mskü'de Mezuniyet Heyecanı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinden (MSKÜ) mezun olan 6 bin öğrenci için tören düzenlendi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinden (MSKÜ) mezun olan 6 bin öğrenci için tören düzenlendi.

MSKÜ Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen, 2015-2016 akademik yılı mezuniyet töreni, öğrencilerin selamlama yürüyüşüyle başladı.

Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden törende yaptığı konuşmada, bir ülkenin bilim ve teknoloji alanındaki gelişmişlik düzeyini, uluslararası saygınlığını ve toplumun refah düzeyini yükseltmek için gerekli olan insan kaynağını yetiştiren en önemli kurumların üniversiteler olduğunu söyledi.

Üniversitelerin kendi iç dünyalarına kapanarak etkin bir eğitim öğretim, araştırma ve geliştirme ortamı oluşturamayacaklarını belirten Harmandar, "Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, geniş bir görüş alanına sahip, dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden, bilgiyi geliştirerek, çoğaltarak paylaşan uluslararası düzeyde bir üniversitedir." dedi.

Dört yıl önce Muğla'ya adım atan öğrencilerin bugün mezuniyetlerini yaşadıklarını ifade eden Harmandar, "Onlar, bugün geleceğe güvenle bakan, pırıl pırıl gözleriyle, gülümseyen mutlu yüzleriyle, başarılarının karşılığı diplomalarını almak ve yeni bir hayata 'merhaba' demek üzere karşımızdalar. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı sonunda ülkemize 6 bin yeni mezun kazandırdığımız için sevinçli ve gururluyuz." diye konuştu.

Harmandar'ın konuşmasının ardından, Vali Amir Çiçek, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Yüksek Öğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Hatipoğlu ile İl Garnizon ve Jandarma Komutan Vekili Selahattin Özenli tarafından, eğitim gördükleri fakültelerde, yüksekokullarda birinci, ikinci ve üçüncü olanlara diploma ve hediyeleri verildi.

Tören, öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mansur Harmandar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title